• 277
    ikinci yarının ilk 20 dakikası hariç bizim adımıza güzel bir oyun oldu. başakşehir ligimizin en iyi set hücumunu ve kontra atak oyununu yapan takımı. pas kaliteleri geçen yılın gerisinde olmasına rağmen yine fena değildiler. yüksek tempolu ve mücadele gücü yüksek bir maç oldu.

    savunma anlamında bir iki kritik pas hatası hariç mükemmeldik. saracchi, marcao, belhanda ve taylan muazzam oynadı. ilk yarıda luyindama'nın pas hatasında marcao'nun demba ba'nın vuruşunu ve belhanda ise yine visca'nın yay üzerine çıkardığı topta berkay'ın vuruşunu engellemeleri maçın kırılma anlarındandı. yine skor 1-0 iken yine ilk yarıda fatih'in iyi refleks göstererek araya bırakılan topta demba ba'nın önünden topu alması dışında ilk yarıda başakşehir'in hucüm anlamında pasif kalması bizim takım olarak savunma işinde sınıf atladığımızın net göstergesi. hucüm anlamında ise falcao rakip ceza sahasında yalnız kaldı. belhanda'nın yada başka birinin hucümlarda ceza sahasına girmesi gerekiyor. bunu yapabilseydik arda ve feghouli'nin getirdiği toplarda ilk yarıda farkı ikiye çıkarabilirdik. feghouli'nin savunma arkasına kaçma denemeleri başarılıydı. onu kaçıranın taylan olması ise muazzamdı. taylan her maçtan maça yeteneklerine yetenek katıyor.

    ikinci yarının ilk yirmi dakikası aşırı baskı yedik. arda, falcao ve feghouli top tutamayınca şişirdiğimiz her top duvardan seker gibi geri geldi. değişikliklerden sonra reset atılmış gibiydik. diagne yine çok iyiydi. ben hala oyun içi etkinliği olarak diagne'nin falcao'dan daha yararlı olacağı görüşündeyim. etebo ise maalesef hazır değil. oyun genelinde fizik olarak düşmedik. mücadeleden vazgeçmedik. ikili mücadelelerde geri adım atmadık. sadece 2-0'dan sonra verdiğimiz pozisyonlar can sıkıcıydı.

    iki transferin daha olacağı konuşuluyor. konuşulanlara göre ikiside orta saha olacak. eğer belhanda kalacaksa ve taylan'nın performansınıda düşününce orta sahaya dinamik bir 6 numara devre arasına yeterli olur. ikinci transfer ise bence kesinlikle kanat olmalı. feghouli'nin yerine bir kanat-forvet olabilirse şahane olur.

    son olarak deplasman formamızı çok beğendim. siyah ile kırmızının uyumu tam kıvamında olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın