• 157
    fatih öztürk'e çok iş düşmedi. özellikle marcos do nascimento teixeira marcao ve marcelo-josemir-saracchi-pintos gayet iyiler. christian-luyindama-nekadio yine başkaları için imkansız şeyler deniyor * bize sıkıntı yaratıyor / yaratabilir. eskiden dener ve başarırdı. sakatlıktan sonra biraz daha toparlanması gerek sanırım. o zamana kadar da riskli hareketlerden vazgeçse iyi olur. omar elabdellaoui ise çok ortalarda görünmedi. defansif olarak bir sıkıntı yaratmadı ama hücum performansı açısından da yeterli değildi, pek gelemedik oradan.

    orta alanda taylan antalyalı yine iyi bir maç çıkarıyor. keza emre kılınç da öyle. younes belhanda ise şu ana kadar hata yapmadı. omar gibi çok bir ekstrası yoktu ama işini yaptı. dediğim gibi; sağ tarafı, hücumda, sofiane feghouli dışında pek kullanamadık.

    hücum hattında ise soso istekli, çabalıyor ve biraz daha şanslı / becerikli olsa bir şeyler yapacaktı. sağ kanatta hücum bazında işleyen tek adam diyebiliriz. radamel falcao garcia'yı da yine pek topla buluşturamadık. aslında tehlikeli olabilecek pozisyonlar oluşturabildik ama bir türlü top falcao'nun ayağına gelmedi. arda turan ise aksıyor maalesef. fiziken bitik olduğunu düşünüyordum ki cidden de öyle. soso'ya yavaş derdik, arda ondan daha yavaş şu anda ve kanatta bu kadar yavaş adam çekilmiyor açıkçası. emre onun yavaşlığını kapatıp bol bol orta alandan hücuma deplase olsa da nereye kadar?

    hücumda istediğimiz gibi çoğalamadık. biraz ağır oyunculardan kurulu olmamız bunda etken. kaliteli ayaklarımızla birkaç pasla tehlikeli pozisyon olabilecek pozisyonlara girsek de ceza alanında olabilen oyuncular sınırlı oluyor. falcao 3-5 kişi arasında tek başına ceza alanında oluyor. ya da ona eşlik eden yalnızca emre veya feghouli olabiliyor. aynı anda 3 kişiyi ceza sahasına sokabildiğimizi pek hatırlamıyorum misal. arda'nın da biraz hareketli olup tehlikeli bölgede topla buluşabilmesi lazım normalde ama dediğim gibi fiziği artık el vermiyor. sadece bu maç özelinde değil genel olarak da yine bu tip yavaş oyunculardan kurulu olmamız bize sıkıntı yaratacak sezon içinde. transfer sezonu bitmeden bir şey düşünürler umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın