• 43
    40 haftalık bir ligde hem başakşehir hem de fenerbahçe'nin ilk 3 haftaya gelmesi aslında büyük şans. eksiklerimizi, sıkıntılarımızı daha net göreceğiz, transfer sezonu da açık hala. lig esasen büyük maçlarla değil, abuk subuk puan kayıplarıyla gidiyor elden gidince. o sebeple bu iki maç da tolore edilebilir.

    kendimizi en çok kaleci konusunda test edeceğiz bu maçta. fatih öztürk şu ana kadar güven vermedi; ama bu maçlarda neler olacak görelim. ben hala kaleci transferi defterinin kapandığına inanmıyorum. eğer beklenen verim alınmazsa sürpriz bir kiralık kaleci gelebilir. duyum falan değil hissiyat. ilk 3 hafta ve hajduk split gösterge olacak. bunun ötesinde başakşehir klasik stiliyle oynarsa ilk dakikalarda basıp sonra topu verecek muhtemelen. çok kapandıkları dakikalarda kapanan rakibi çözme muhabbetini de görmüş olacağız.

    bu maçın favorisi galatasaray; fakat beraberlik de ah vahlık skor değil. yenilgi de karalar bağlayacak bir durum değil. henüz yolun başı. sakin şekilde izleyip takımın güçlü ve zayıf yönlerini anlamaya çalışmakta fayda var.

    5 değişiklik hakkını da ele alırsak taylan, emre kılınç, falcao, diagne, arda gibi adamlar işi çözebilir.

    bizde oynarsa etebo, onlarda da boli bolingoli-mbombo performanslarını çok merak ediyorum. hatırlatalım; mbombo seneler önce brugge formasıyla beşiktaş'ı dağıtan mbombo. hani şu fikret orman'ın çıkınca sevinçten çığlık attığı sonra da elendiği brugge'de oynayan mbombo. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın