• 621
    bir anda kadro hafifletme haberlerinin çıktığı dönem. yunus adana demirspor'a (yurtdışı olsa daha çok beğenirdim ama kazanmak için oynayacak olması iyi), ahmet çalık antalya'ya, jimmy denizlispor'a. emre taşdemir ve jesse'nin kiralık haberleri de çıkmaya başladı. eğer bunların hepsi doğruysa, ki belki bir falso olur en fazla, bence hep olumlu gelişmeler.

    anladığım kadarıyla sezon rotasyonumuz az çok şu:

    *gk: fatih - okan (muslera)
    lb: saracchi - linnes - ömer bayram
    *rb: omar - linnes - şener
    cb: marcao - luyindama - donk - emin bayram - ozornwafor? acil durumda taylan

    merkez os: taylan, etebo, belhanda(?, giderse doumbia?) - ömer, donk, (büyük ihtimal yerli transfer, takas ile hasan hüseyin acar?)

    burası malum çok karışık. atalay hala kadroda ve gönderileceğine dair ses çıkmadı. eğer hasan hüseyin alınırsa büyük ihtimal gökay güney kontenjanına girdiği, ve kiralık bile gönderilecek yer bulunamadığının ilamıdır.

    forvet arkası/kanat çok karışık olduğundan hepsini bir arada yazıyorum:

    sol kanat: emre kılınç, arda, babel, kerem aktürkoğlu?
    sağ kanat: feghouli, emre kılınç (arda solda), oğulcan
    *forvet: falcao, juju büyüsü, ali yavuz/oğulcan

    yıldızlıların kesin olacağını tahmin ediyorum. bek rotasyonunun en dibine kadar 4 oyuncu olması biraz şaşırtıcı. süleyman luş da gönderildiğine göre burada transfer yapmaya değmeyecek bir boşluk var. burada bir hareket olabilir.

    orta sahada yüzde yüz hareket olacak, ki belhanda/babel'in ayrılmasına bağlı daha da artış olabilir. benim tahminim belhanda'nın gideceği, babel'in elde kalacağı yönünde. hatta normal bir takımda altyapının en azından denenmesi gerekir fakat bizde o da yok. atalay, erkan ve bartuğ elmaz aslında rotasyon sonuna düşünülmeli *. buraya büyük ihtimal anadolu'ya gönderilen oyuncularla takasla biri gelir. (bkz: hasan hüseyin acar)

    jimmy, yunus, jesse hep beraber gidiyorsa kanatlarda da bir şeyler olur. kerem'e o kadar da güvenildiğini sanmıyorum, oğulcan da tam kanat oyuncusu değil. bu da tam bomboş bir erman kılıç tarzı transferin yapılacağı durum oluştu demek. halil akbunar welcome to galatasaray - goals skills 4k hd despacito.

    benim gördüğüm kadarıyla bu takıma en acil gereken şey bir orta saha, bir de iki kanattan birinde oynayacak oyuncu. arda'nın ilk rotasyon, feghouli'nin akbaba gelene kadar ortaya çekilmesi anlamına gelir bu durum. uzun süredir düşündüğüm bir şey olarak galatasaray'a inanılmaz yarayacak bir şey sabitzer, forsberg, eskilerden park/kuyt tarzı efor kanadı tarzı bir oyuncu olur. bugün rigoni diye bir adam yazılmış, açıkçası hayatımda hiç izlemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın