resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1975
    mustafa cengiz yönetiminin ndiaye’yi stoke city’e satmasının ardından, görevlerindeki en başarılı ikinci eylemi; marcao’yu 15 milyon veya üzeri fiyata satması olur.

    taraftarımız malesef nesnel değerlendirme yerine her oyuncuya duygusal bakıyor. bu adam ağır, hamleli ve sakar bir oyuncu.ayrıca o boyuna posuna rağmen hava toplarında yetersiz. sırf sol ayağını kullanarak ileri doğru iyi pas atıyor diye abartılıyor da abartılıyor başından beri. yerine hiç transfer yapılmasa sezon sonuna kadar donk oynasa bile hiç bir şey kaybetmeyiz, hatta savunmamız daha sağlam olur.

    şu parasızlıkta, ülkenin tüm sektörlerinde görülen ekonomik kriz ortamında, hiç olmazsa oyuncuların parasını gününü gününe öderiz. iyi bir orta saha ve hızlı bir kanat oyuncusu alırız. mesela evander da silva diye bir adam var sırf onu alsak takımın bütün çehresi değişir.

    marcao gittiğinde savunmamız öksüz kalmayacak ve transfer hamleleri açısından opsiyonlarımız oluşacak. kaan ayhan veya cenk özkacar’ı almayan yönetim çok büyük hata yaptı ama marcao’yu sattıktan sonra doğru transferleri yaparsa takımın gücünü arttırır.

    umarım yönetim marcao 25 eder 30 eder! diye uçuşan taraftarı dinlemez, doğru olanı yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın