resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1957
    kendisini 15’e satıp sonraki satıştan pay hakkı alıp gayet güzel hamleler yapabiliriz fakat buradı türkiye ve taraftar doyumsuz medya ise gazla çalışıyor.

    o hamleler ne diye sorarsanız.
    a planı satarsın marcao’yu 15’e koyarsın kasayı 10’u gidersin zagreb’le sıkı bir pazarlık yapar alırsın 5-7 arasında bi fiyata 18 yaşındaki sol ayaklı sol stoperleri josko gvardiol’u getirirsin koyarsın takıma çatır çatır oynar.

    b planı satarsın marcao’yu ve dersin ki bana para lazım ki bunu yedi düven biliyor satın alma opsiyonuyla güney amerika pazarına açılırsın lanus’la lautaro valenti için bir yıllık kiralık 6 m satın alma opsiyonlu anlaşma yaparsın.oyun anlamında istenileni kısa vadede hemen vermeyebilir fakat satın alınıp sabredildiği taktirde en az m.mitrovic kadar zarar ettirir bence denemeye değer orası ayrı.

    c planı marcao için anlaşırsın ayak sürersin bu süreçte de olası rakibin rangers olursa hem canlı kanlı katic’i izlersin hem de tranferi için nabız yoklayıp zemin hazırlarsın.her şey yolunda giderse de marcao’yu elden çıkarıp maximum yarı fiyatına nikola katic’i alırsın.

    d planı ve en sevmediğimiz plan marcao’yu satarsın ve iç pazara yönelip yaralı parmağımıza bu zamana kadar işemeyen kulüplere para kazandırırsın.

    şahsen d planı olacağına e planını tercih ederim git kuzey avrupa’dan genç,çalışma ahlakı üst düzey oyuncu al victor nelsson,rasmus lauritsen,ulrik jenssen gibi olmazsa da daha önce büyük takım görmüş marcao profilinde oyunculara yönel barça çıkışlı marlon gibi diyeceklerim bu kadar seviyorum hepinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın