• 292
    galatasaray'in büyük takim gibi oynamasini özlemi$im. oyun kontrolü daima elindeydi. golü 2. yarinin ba$lama düdügü ile yedi. orada bir konsantrasyon kaybi ya$andi ancak hemen ardindan tekrar öne geçti. büyük takim isen bunu yapabilmelisin, aksi takdirde rakibini mental olarak güçlendirir ve motive edersin. bu da istenmeyen süprizler dogurabilir. ancak dedigim gibi, yenilen golün ardindan hemen golü bulup öne geçince bakü temsilcisi rüyadan erken uyanmak zorunda kaldi ve maglubiyeti kabul etti.

    rotasyon yaparak kazandigimiz için de ayriyeten mutluyum. linnes beni mutlu etti. omar'in geli$i kendisini motive etmi$ gibi gözüküyor. forma sava$i iyice kizi$ti. aynisi omar için de geçerli, zira forma sava$i onun için de kizi$ti. milli takimda da yedegi olan adam 1 asist yapti ve 1 asisti de direkten döndü.

    öte yandan diagne'nin gol atmasi da önemli idi ve sükür ki yüzümüzü kara çikarmadi. 1 degil 2 gol atti, biri de direkten döndü.

    son olarak emre kilinç tam bir joker. nereye koysan oynuyor masallah. ayagina da top çok yaki$iyor. merkeze geçtiginde daha da tehlikeli oluyor kerata. allah utandirmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın