• 288
    rakibin zayıf olması bizim de geliştirmeye çalıştığımız hızlı ve dominant oyun sayesinde gayet rahat şekilde kazanıp büyük bölümünü rölantide götürdüğümüz maç.

    fatihe çok bir iş düşmedi. luyindama çok topla oynadı bazen ve hatalı hamlelerde bulundu ama hocanın dediği gibi oynadıkça toparlayacak. linnes gayet iyiydi ciddi bir alternatif gitsin diyordum ama bence kalmalı 1 yıl daha. marcao çok dominant oynadı sarrachi ise gayet tempolu ve etkindi.

    geçen maç ne kadar övgü yağdırsakta belhanda şaşırtmadı ve bu maç yine savruk oynadı. taylan yine temposunu korudu diri ve iyiydi. ömer bayram kısıtlı yeteneğiyle bir şeyler yapmak için çabaladı zaman zaman hoca çıldırdı ömerin bazı yanlış tercihlerine.

    babel yine hocayı çıldırtanlar arasındaydı cidden çok kötü ve temposuz. emre kılınç kanat olarak çok etkisiz ama merkeze geçince yine dominant ve etkindi. diagne ise gayet iyiydi zaten iki gol ile bunu taçlandırdı. yedeklerden sadece feghouli için yazıcam, feghouli oyuna girdiğinde attığı 2-3 pas vardı ki cidden first class rakip savunmayı resmen çaresiz bıraktı temposunu yakalarsa çok başka bir feghouli izleyebiliriz.

    milli araya kadar zorlu 5 maç oynacaktık bunun 2 si başarıyla ve dominant oyunla kazanıldı sezona güzel başlamak mutlu etti. şimdi esas zorlu 3 maçlık periyota giriyoruz 7 gün içinde oynayacağımız 3 istanbul maçı bakalım nasıl geçecek. bence takımın esas seviye ve kadro rotasyon durumunu bu üç maçta göreceğiz.

    bu iki maç aldatmasın bizleri hoca da net farkında iki orta saha ve bir kanat oyuncusu lazım takıma. eğer satılan oyuncu olursa diagne marcao luyindama vs.. gibi onların yerinide doldurmak lazım olacak.

    son olarak umarım neden umarım diyorum çünkü böylesi genelde başa geliyor. önümüzdeki üç zorlu maçı iyi oynayıpta orta sahasızlık yüzünden kaybedip veya beraberlik ile rakibi elden kaçırıp ahlar vahlar etmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın