• 98
    kat'i suretle kazanmamız gereken maç. bu maçta hiçbir rotasyon yapmamalıyız ve 12 eylül 2020 galatasaray gaziantep fk maçı'nda çıktığımız ilk 11 ile sahaya çıkmalıyız.

    sizi bilmem ama ben şikecilerin ve galatasaray düşmanlarının sürekli galatasaray avrupada x maçta y galibiyet aldı demesinden, ülke puanını galatasaray sekteye uğratıyor demesinden, galatasaray ligde hakemlerle şampiyon olduğu için avrupada çuvallıyor demesinden acayip sıkıldım. bu deli zırvalarını daha fazla duymaya tahammülümüz yok.

    hayır diğer türk takımlarına bakıyorsun onların da bizden çok bir farkı yok hatta daha kötüler. fenerbahçe avrupa'ya bile katılamıyor. beşiktaş iki senedir kasaba takımları tarafından dağıtılıyor, bu sene de paok'a elendiler. trabzonspor desen bu sene yine beşiktaş ile aynı durumdaydı. sadece başakşehir bu sene başarılıydı onlar da geçtiğimiz senelerde çuvallıyorlardı. beşiktaş taraftarları da hâla saçma sapan 2017 yılında gruptan lider çıktık diyor. he gülüm he, iki senedir adı sanı duyulmayan takımların olduğu grupta averaj takımısınız.

    ancak nasıl bir algı yönetimiyse sanırsınız avrupa'da sadece galatasaray yüzünden türkiye sıralamada 11. sıraya düştü ve şampiyonun direkt olarak şampiyonlar ligine gitmesi zorlaştı. diğer takımlar da şöyle söyle sonuçlar aldı diyince duymazdan geliyorlar. biz en azından paris saint germain'e, real madrid'e yenildik. bunlar slaven bratislava'ya, malmö'ye, getafe'ye falan rezil oluyorlar.

    uzun lafın kısası; hem neftçi bakü'yü hem de pusuda bekleyen fbjk taraftarlarını üzmemiz gereken maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın