• 604
    transfer yapmak için satış yapmamızın gerekli olduğu dönem. işler şimdilik iyi gitmiyor.

    normalde duyumcu paylaşmayı sevmem ama bu arkadaş daha hiç ismi cismi yokken moder, jozwiak, fatih ve okay'ı söylemişti... rodop'tan 2 hafta önce marcao'ya lyon'dan teklif olduğunu söylemişti yine. henüz yanıldığını görmedim.

    --- alıntı ---
    a* planı olmadı... söylendiği gibi de 1.5 € belhanda falan satılmayacak. (o paraya satılmamalı da)
    @manulonjon
    haklı çıktı bu konuda... sözleşmesi uzatılarak maaşı düzgün bir seviyeye çekilebileceğini düşünüyorum. o zaman tekrardan satma şansın da olabilir...

    b* planı da henüz olmadı... luyindamaya teklif alamadıktan sonra. salı günü roma kulübü ile marcao için pazarlık yapıldı. 12€+ bonuslar + sonraki satıştan pay üzerinde giden pazarlıklar da sonuçsuz çıktı. ( bence düşük) marcao nun sözlesmesi uzatılıp acil yenilenmesi gerekir

    şimdi ne olacak ? tahminen genç bir forvet alınıp diagne satışı ısıtılacaktır. para harcayarak yapılacak orta saha scout transferi bence suya düştü. o bölgeye doumbia tarzı bir transfer bekliyorum ancak satın alması uygun olmalı... etebo nun satın alma opsiyonu facia !!

    ayrıca bonservisi elinde olan futbolculara da yönelim olabileceğini düşünüyorum (godin örneği gibi) sekidika ve ozornwafor kesin olarak kiralanacak hatta teklif gelirse jimmy, şener ve linnes biri de gidebilir. babel hollanda ligi erken kapandığı için fiziksel olarak çok geride.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...154491071336449?s=20

    edit: link eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın