• 603
    12 eylül 2020 galatasaray gaziantep fk maçının ardından fatih hoca bu dönemde bir orta saha transferini ne kadar da hak ettiğini kanıtladı. oynan oyun ile eldeki orta saha oyuncuları örtüşmüyor çünkü. elinde daha önce orta sahanın defansa dönük kısmında daha önce hiç oynamamış taylan, kanat oyuncusu olarak bilinen emre kılınç ve güven vermeyen belhanda varken bu oyunu oynadı. eğer eline yeterli kalitede ve adette orta saha oyuncusu verilirse hocamız belli ki bu takımı daha iyi yerlere getirebilir.

    hepimizin zaman zaman eleştirdiği hatta kızdığı hocamızın yapmış olduğu transfer vurguları oluyor. işte ocak ayını bekleyin gibi. ancak şu dönemde hoca takım ile kampı çok iyi geçirmiş anlaşılan. takıma oynatmak istediği oyunu iyi öğretmiş bunun yanında da mevki değişikliği yapan oyuncularımıza iyi öğretmenlik yapmış. bunları yapan bir hoca da elini rahatlatacak orta saha rotasyonunu hak ediyor.

    yönetimimiz şu dönemde gereken orta saha rotasyonunu oluşturmalı. bu ışığı veren bir takım ve teknik direktör bunu hak ediyor. diğer yandan da bu eklemeler zaten sadece hakkaniyet için değil başarı için de gerekli. bir çok mevkisi ligin üstünde olan bir takım olarak orta sahamızı da tamamlarsak güzel bir oyun ile inşallah 23. şampiyonluğu kucaklarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın