• 4557
    tff'nin yeni sezon limit açıklamasından sonra ali koç bırakın yeni transferi mevcut kadromuzdan da birçok oyuncuyu göndermemiz gerekiyor demişti. ancak bugün oynanacak olan 11 eylül 2020 çaykur rizespor fenerbahçe maçı'nın kadrosuna baktığımızda bırakın eski oyuncularını elden çıkarmayı yeni transferlerin de kadroda olduğunu görüyoruz. federasyon fb'ye limit güncellemesi mi yaptı?, fb bankalar birliğiyle yeni anlaşma mı imzaladı, imzaladıysa şartları ne? fb'nin yeni limiti kaça yükseldi? bunun gibi cevaplanması gereken birçok soru var. ancak ali koç'un medyadaki emir erleri bu olayı örtbas edebilmek için menajerler galatasaray'ı soyuyor gibi haberler üretiyorlar.

    bu durumda, yani limit problemi olan, eğer galatasaray olsaydı eminim ki ortalık yangın yerine dönmüş olurdu. bu yangına kova kova benzin dökenlerden biri de ilk haftaki rakip rizespor ve hasan kartal olurdu. maçtan sonra hükmen yenik sayılması için galatasaray'ın federasyona başvururdu.

    anlayamadığım nokta, hadi klasik medya bunu çeşitli sebeplerle gündeme getirmiyor ancak sosyal medyada bağımsız olduğunu iddia ederek programlar yapan kişilerin de bu durumu gündeme getirmemesi hatta üzerine üstlük galatasaray'a aşırı yüklenerek tüm dikkati fenerbahçe'den galatasaray'a kaydırarak bi' çeşit illüzyon yaratması da dikkatlerden kaçmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın