• 3493
    kendilerine karşı bir savaş var, peki.

    belgeler nereden sızıyor? ryan donk, omar elabdellaoui ve emre kılınç belgelerini kulüpten dışarıya kim servis ediyor? öncelikle bunun izahını yapması gereken yönetim.

    sonrasında bu kadar yüksek menajerlik ücretlerini neden verdiğini kamuoyuna net bir şekilde açıklamaları gerek. ffp'nin son yılındayız, en ufak şüphede uefa uzatabilir denetimi ki bu gerçekten altından kimsenin kalkamayacağı bir fiyasko olur. okyanusu geçip derede bile değil su birikintisinde boğulmayı herhalde yönetimin bile kabul edeceğini sanmıyorum.

    ve peşinden neden bu kadar menajer bağımlısı bir şekilde kulübü yönetiyorlar bunu da açıklamak elzem galiba. d'avila zaten artık yönetimden birisi gibi çalışıyor, anahtar falan ne varsa teslim ettik eline. diğer menajerler de aynı durumda, sürekli onlara bağımlı çalışıyoruz. transfer komitemiz yok mu ya da işini yapamıyor mu? değiştirirsin. bu kadar basit. bir makinanın çalışması gereken parçaları doğru şekilde çalışmıyorsa parçayı söküp atar, yenisini takarsın her şey normal seyrinde çalışmaya devam eder. koskoca galatasaray spor kulübü 2-3 menajer, 2-3 futbolcu oyuncağı olmamalı bu kabul edilebilir bir şey değildir.

    evet, ben de kendilerine karşı bir savaş olduğunu düşünenlerdenim. ancak, bu savaşta sen rakibin eline bu kadar koz verirsen rakibin de eli armut toplamadığı için senin üzerine daha güçlü gelir.

    ve maalesef, bu son 2-3 gündür ortaya çıkan olaylar silsilesini göz önünde bulundurarak (etrafımda gördüğüm üyelerin bu olaylar karşısındaki tavırlarını da hesaba katıyorum) bu kez savaşı kaybedecekler gibi duruyor. başkan yeterince güçlü değil maalesef bu savaşta çünkü elinde artık bir cephane kalmıyor.

    öte yandan da, bu belgelerin sızmasını başka bir yere çok güzel bağladım kafamda ama emin olamıyorum. yani emin olamıyorum derken aslında kafamda hepsi net, tüm bağlantıları vs. ama konduramıyorum, "o kadarını da yapmıyordur canım" diyorum. yine de ben şu entry'mi (bkz: #2920305) buraya bırakayım, belki aynı bağlantıları kuran olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın