• 3488
    herkes tarafından saldırı altına alınan yönetimimiz. aslına bakarsanız istifasını isteyen bir taraftarım, lakin bu yapılan saldırının karşısında durmazsam galatasaraylılık kimliğimden ciddi bir ödün vermiş olurum. zira biz içimizdeki problemler ile birlikte çatışma ortamı yaratsak bile dışarıdan gelecek her türlü pisliğe karşı da dimdik durmalıyız. kimseyi zan altında bırakmak istemem ama nedense ali naci isimli gazetecenin geçen günlerde kustuğu o iğrenç ve yersiz nefretinin -kimine göre manidar- hemen ardından menajer ücretleri ile alakalı haberler yapılarak bana göre bir algı operasyonu düzenleniyor. bunu ali naci'ye yorma sebebim ise az evvel çalıştığı gazeteden tahir kum imzası ile yayınlanan haberdir. italya'dan d'avila ve galatasaray anlaşmasına dair belge gelmiş, hem de whatsapptan. hayatımda daha komik bir şey görmedim. ortada dolanan bir pislik var, bunu benim dediğim gibi gazeteciler yapmıyor da olabilir ama birileri mustafa cengiz ile uğraşıyor bu kesin.

    ayrıca belgelerin doğruluğunu veya doğruysa hangi sebeple o paranın ödenmesi planlandı bilmiyoruz. dolayısıyla yönetim kanadından gelecek açıklama önemlidir benim için, ayrıca emre kılınç gibi bir oyuncunun tamamen ücretsiz geleceğini düşünmek tuhaf olacağı gibi, pek çok transfer için bizimle çalışan bu menajerin alması gereken tüm ücretlerin bu sözleşmede gösterilmiş olması da belki mümkündür, bilemem. dediğim gibi yönetimin açıklaması mühim olan ama açıklamazlarsa da sonuna kadar haklıdırlar. millet oyuncuya ödediği ücreti açıklamıyor, galatasaray menajer ücretini mi açıklamak zorunda? buna kıçımla gülerim işte.

    bu saldırı gazetecilerin son dönemlerde alamadığı haberler ile alakalı olabileceği gibi, içimizdeki irlandalıların da kurmaya çalıştığı bir tezgah olabilir. demokrasiyle gelen, demokrasiyle gider. bu tarz saldırılar ile amaçlananın ne olduğunu herkes görmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın