• 3473
    https://twitter.com/...767296473739264?s=19
    9 eylül olmuş 2 sonra lig başlayacak. orta saha transferi hala yok, isimler basındaki tetikçilere sızdırılmış ele yüze bulaştırılmış, lemina'yı düşünmüyoruz dedikten 1 gün sonra artık düşünüyoruz diyip fulham'a giderken arkasından su dökmüşsün,menajer direktifiyle aylardır ne oynayan ne antrenman yapan bir oyuncunun transferinde kadraja girmek için sarf edilen bu çaba galatasaray'ı yönetmeye talip olmuş insanlara yakışmıyor.
    en. amansız yönetim savunucuları bile şu fotoğrafı savunamaz diye düşünüyorum. haftalardır görüntü/ses vermeyen arkadaşlar kişisel gösterişleri için nasıl da kadraja girmişler. hadi o resmi vereceksin bari oyuncu buna değsin.
    orta alanda kimse olmadığı için, niteliksel değil niceliksel olarak da merkez orta saha olmadığı için taraftraca olumlu bulunan bu transfer için bu kadar gösteriş çok fazla. ayrıca transferin maliyetine bakılınca da pek öyle galatasaray'ın 1 kuruşu için aylar geçmemiş gibi.
    bu yönetimin mayıs 2020'den sonrasını görmesi mümkün değil. artık bu süre zarfında d'avila ne kadar koparırsa koparsın bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın