• 3470
    şeffaf olmayan, becerikli olmayan, sahada oynanan kötü oyunun sorumlusu olan, transfer yapamayan, konuşmasını bilmeyen, hakkımızı savunamayan, bonservis ödeyen ama bonservis geliri sağlayamayan... liste uzun daha saaaaaay say bitmiyor. hergün kendileri hakkında değişik değişik haberler servis ediliyor. ama ali koç imkanlarını kullanıp yüksek bonservis gelirleri gösterince gemisini yürüten kaptan oluyor, hakkında birtek haber çıkmıyor ve taraftarlar tarafından rezil geçen iki yıla rağmen el üstünde tutuluyor.

    hadi yönetimimizin gazeteler, sosyal medya üzerlerine geliyor da bizim her haber de onlara çanak tutmamıza ne demeli. arkadaş bir rahat bırakın ya. siz zannetmiyor musunuz ki öbür takımlar menajerlere para ödemiyor. millet takımların içini boşalttı bu kadar eleştirilmedi. oynanan oyuna kadar sorumlusunu yönetim yaptık. çok tehlikeli çok bu sosyal medya çok.

    şeffaf olmamakla suçlanan yönetim futbolculara ödenen tutarları tek tek kap'a bildiren birkaç yönetimden biri. e bırakın da bazı işler gizli kalsın. bakın resmi belgeli işler bunlar ama ulu orta her yerde açıklanmasına gerek yok. zaten bir şekilde kayıtlara giriyorlar. ya mutfağa aldığı çay-şeker, sebze-meyveye kadar açıklamalarını mı bekliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın