• 301
    duyumları yanlış yorumlayıp ilk akıllara geleni masabaşından haberleştiren atarlı muhabirimsi. bunun gibi bir sürü var maalesef. mustafa cengiz "rakip takımların muhabirlerine imreniyorum" derken sonuna kadar haklıydı. bunu ali naci küçük üzerinden neredeyse tüm galatasaray muhabirlerine yayabilirsiniz. adamların derdi haber yapmak değil, kaos/sansasyon. bunun bir diğer versiyonu nevzat dindar.

    şükrü hanedar'ın aktarmalı seyahatinde, aktarma yaptığı şehrin takımındaki potansiyel tüm topçuları araştırıp, transfer duyumu diye yazacak potansiyele sahip adamlar bunlar.

    uydurmasyon haberleri çıkmayınca da "taraftar tepkisi", "fiyat pahalı geldi", "hanımı istemedi", "tavşan atladı", lastik patladı", "ayı hopladı", setera, setera, setera.

    bir çuvaldız da kendimize; bu haberler arz talep meselesi. bunların yaptığı haberler üzerinden ortalığı yangın yerine çevirdikçe bu tip muhabirler raitingin olduğu yerden yürüyeceklerdir. hiçbirini ciddiye almayın ve neden hep spor basınında olumsuz haberlerin öznesi galatasaray diye biraz düşünün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın