resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 1350
    sergen yalçın'ın an itibariyle ''reddettiğim tek oyuncu balotelli bu dönem'' dediği futbolcu. sonrasında da ''ben bu soru işareti adamın sorumluluğunu almam, yönetim olarak siz alıyorsanız getirebilirsiniz.'' demiş. adama resmen el bombası muamelesi yapmış beşiktaş, hoca başkana başkan hocaya atmaya çalışmış.*. kaldı ki beşiktaş'ın şu an forveti bile yok.

    felaket bir kariyer düşüşü yaşadı. 30 yaşında ret yemediği kulüp kalmadı. bu haldeki balotelli şu an üç büyüklerden birine haber olarak pompalansa sosyal medya profili ''come to'' kalpleriyle dolar. fatih hoca adam eder, beşiktaş çarşı hayata döndürür, fenerbahçe'de kendini bulur haber ve yazıları doluşur ortalıkta.

    sergen yalçın kendisi hakkında çok doğru bir laf daha etti ''soru işareti olan adamları alıp da geleceğimizi bağlamak istemiyoruz. santrafor bizim için kritik bir bölge hata yapamayız''. türk futbolunun teme sorunu böyle transferler aslında. ve şu anda milli takımın başındaki teknik direktör önceki takımı beşiktaş'ı böyle işlerle doldurup bıraktı. şimdi de yabancı kontenjanı diyip duruyor. bu ülke futbolu ileri gider mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın