• 3451
    yok hükmündedir. futbolcu satmak elbette bir meziyettir. diğer kulüpler ve menajerlerle ilişkiler, göndermek istediğiniz oyuncuya karşı ikna kabiliyetiniz. malesef mevcut yönetimin ilişkileri sadece türkiye ile sınırlı, orada da zaten kazandıkları savaş sayısı çok az, sürekli gol yiyorlar.

    mert hakan'ın fener'e imzası üzerinden emre kılınç'a dilenir gibi emre kardeşimize çok teşekkür ediyorum başkaları gibi yapmadı verdiği sözü tuttu falan gs tv'de el pençe divan konuşmaları ben yapmadım. mevcut yönetim yaptı. gittiği takımın taraftarlarının taptığı maicon'u 1.4 milyon euro'ya da ben satmadım. yine mevcut yönetim sattı. elin adamı bir bok oynamamış elif elmas'ı 17'ye napoli'ye satar, ligin en iyi orta sahalarından yusuf yazıcı'nın lille gittiğinin aynı parasına ama hülle ile ama değil, sattı mı sattı ben ona bakarım.

    pazar lig başlıyor, 2 orta saha çözüp buraya getirilemiyorsa hiç konuşmasınlar, istifalarını versinler. bu kadarı beceriksizlikten daha fazla şu an. galatasaray'ın felaketi olmaya başladılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın