• 3442
    hep söylenen iki söz vardır galatasaray için; birincisi galatasaray,da hiç bir başarı cezasız kalmaz, ikinci galatasaray,ın en büyük düşmanı yine kendisidir. şu an aldığı saçmasapan eleştirilerle bunu kanıtlayan yönetimdir.

    senelerdir futbolcusundan teknik ekibine, doktorundan scout ekibine hatta ve hatta otobüs şöförüne kadar anlamsız derecede bilenip kelle avcılığına soyunanların yeni hedefi olmuşlar. sebep? transfer yapmadı. içinde bulunan şartları geç, yok say. yıllardır bizler değil miydik gençler oynasın diye burda sayfalarca yazan? şimdi çıksalar “paramız var 10 tane oyuncuyla da anlaştık ama altyapımızdan oyuncu oynatıcaz o yüzden transfer yapmıyoruz” deseler destek mi vereceksin?

    yap eleştirini, beceremediler de, transfer yapamıyorlar de ne dersen de. ulan istifa nedir? iki topçu alamadılar diye kökten kaosa mı girsin kulüp? sırf sen rakip takımlı eşine dostuna laf çakasın diye mi destekliyorsun bu takımı? orta saha gelse uefa kupasın alacağız da gelmedi şimdi küme mi düşeceğiz?

    kendinize gelin beyler. itin çakalın ekmeğine yağ sürmeyin. kenetlenin. eleştirin ama yıkmayın. başka galatasaray yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın