*

  • 579
    premier lig’den kiralık orta saha transferi düşünülüyor dendiğinde ben hiç ndiaye olarak algılamamıştım olayı. şuan zaten ordan fırsat transferi ve kaliteli bi transfer düşürmek oldukça zor. bize düşerse uzun süredir oynamayan, kadroda süre bulamayan veya kronik sakat oyuncu düşer şu durumda. pl’de nerdeyse takımlar şekillendi ve takımların kadroda düşünmediği veya süre vermediği oyuncularda pek iç açıcı değil.

    ben bu yaz sezonu luyindama transferindeki stratejiyle ilerleyip bir transfer yapılmasını beklerdim açıkçası. 1,5m kiralık ücretine ekstra zorunlu bonservise en kötü 1 scout transferi futbolcu gelirdi. premier ligden oyuncu bekleyelim derdine düşülmesi büyük hataydı ve sezon içerisinde de bunun acısı elbet çıkacak. gelen oyuncunun tempo tutması, takıma alışması bir kenara oyunun göbeğine yapıyorsunuz bu transferleri. bence uyum konusunda en önemli mevkilerden biri.... oyuncular tempo tutana kadar çok sıkıntı yaşarız ki en tempolu olunması gereken mevkiye transfer yapıyorsunuz. gerçekten anlamlandıramıyorum... neresinden bakarsanız bakın....

    şu ana kadar gerçekten scout transferi çoktan yapılıp kampa oyuncu yetiştirilebilirdi. hem premier ligden kiralık oyuncu fetişini hem de bu kadar süre orta sahasız geçirmeyi ben sadece beceriksizliğe bağlıyorum. benim için mali durumların veya herhangi bir bahanenin söz konusu bile olmaz. sırf isim veya kariyerinde belirli dönem performans yapmış adamı ya tutarsa mantığıyla 1 sene kiralamak yerine ya tutarsa mantığıyla kiralık + zorunlu satın alma opsiyonlu scout transferi yapmak bu kadar zor olmamalı!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın