• 3385
    yerlerinde olsam taraftarı sallamam. geçen sene diagne gitsin falcao gelsin diye kuduran taraftar da aynı taraftar.

    boşa para da harcamam.

    edebiliyorsam adam gibi futbolcuyu transfer ederim. edemiyorsam donk, taylan, belhanda, arda, ömer var elde. fatih terim her sezon tanesi 40 milyon eu'dan 3 orta saha oyuncusuna sahip olamayabilir.

    bu kadro şampiyonluk yaşayabilir mi? siyasi yapı izin verirse evet. ama bu kadro şampiyonluk yaşamazsa da terim'e kızmam.

    malesef elimiz kolumuz bağlı bir sezondayız. seneye ffp anlaşması bitince borca girip genç futbolculara yatırım şansımız var.

    ayrıca ben 2 orta saha alınacağına inanıyorum. yangın koparmaya gerek yok. avrupa'nın devlerinden hangisi sezon açılışını tam kadro yaptı. ben size söyliyim geçen sezondan kadrosu hazır olup da transfer yapmayacaklar hariç hiç bir takım tam değil. mesela barcelona yangın yeri. bayern thiago alacantara'yı gönderip yerini dolduracak. manu, chelsea, man. city daha transfer yapmayacak mı? real'de neredeyse yaprak kımıldamıyor. biz sadece 2 oyuncu alıcaz. bu takımların hepsi daha 3-4 bazısı 6-7 oyuncu alacak.

    sakin olmakta fayda var. paran yoksa akşam pazarını beklemeye mecbursun. bizim de yaptığımız bu. yok işte, şımarık çocuk gibi zırlamak sadece zarar veriyor. azıcık fedakarlığa hazır olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın