• 24990
    2020 - 2021 sezonuna da eksik başlayacak takımımız.

    büyük olasılıkla sezonun ilk maçına şu ilk 11 ile çıkacağız: https://i.galatasaray11.com/1vo5w3oy.jpg

    arda yerine emre kılınç yazmayı ne kadar isterdim tahmin bile edemezsiniz ancak hocayı biliyoruz hepimiz, kesinlikle arda'yı yazacaktır oraya maalesef. onun dışında zaten "şu olmaz şu olur" diyebileceğiniz bir durum yok, eldeki malzeme bu. neydi, hah makas açılıyor tabi.

    ana problem doğal olarak herkesin haftalardır konuştuğu gibi orta saha. ömer yeteneği seviyesince dinamizm katıyor ancak hücumda merkezde etkisiz olduğu için sürekli sola kayarak oynuyor. donk savunma katkısı katıyor ancak dinamizm olarak eksik kalıyor bu yüzden de daha fazla uzun oynuyor ya da belhanda'yı tercih ediyor. belhanda zaten paris maçından beri allah'a emanet ve sahada yok bir görüntü izletiyor.

    diyelim maç içerisinde bir şeyler istediğimiz gibi gitmedi ve oyuncu değiştirmek istedik, eldeki alternatifler:

    1 - taylan antalyalı
    2 -

    emre akbaba'yı yazamıyoruz çünkü hem kaleden uzaklaştıkça verimi düşüyor hem de sakat mı iyi mi bir türlü güvenip de onun üzerine kadro kuramıyoruz. geldiğinden beri çocuk başını alamadı sakatlıktan.

    ee? alternatif? arda'yı mı oraya çekeceğiz, çekersek orta sahada bize ne verebilir? oldu olacak diagne falan orta sahada oynasın pek değerli muhterem saygıdeğer yönetimimiz bunları falan düşünüyor olmalılar!

    hepi topu 10 günümüz kalmışken abdurrahim albayrak çıkıp "daha 50 günümüz var" açıklaması yaparken yusuf günay çıkıp "şartlara uymayacağız, biz belirliyoruz. lemina'da da böyle oldu, şartlar bu dedik, bu kadar." açıklaması yapıyor. e hani 50 gün vardı beyler? 50. gün geldiğinde de şartlar uymazsa size? ben olacağı söyleyeyim, panik halinde lig içerisindeki yetersiz oyuncuların hepsine saldıracaksınız, birisi ikisi olacak ve transfer dönemi kapanınca "biz elimizden geleni yaptık" diyeceksiniz.

    bir yandan da basına servis yaptırıyorlardı geçen hafta "2 tane yıldız orta saha geliyor" bilmem ne diye. yahu 1 tane işini yapacak iki yönlü orta saha (tabir-i caizse takımın işçisi) alamıyorsun, 2 tane yıldız gelecek diye haber yaptırıyorsun. e ben izledim daha önce bu filmi. "pir degul içi forvet alacauz" açıklamasının basına sızdırılıp ortalık yatıştırmaya çalışan hali bu? sonucunu biliyoruz birisi 13 milyon euro'luk diagne (ki kendisine zerre kızmıyorum yönetimin hatasıdır bu transfer) diğeri oynamayarak gelip 1 maç hariç oynamadan giden kostas. yaşadık yani biz bunu, çok uzak geçmiş de değil.

    bu takımın şampiyon olmasını istemiyorsa eğer yönetim çıkıp diyecek "arkadaş almıyoruz kimseyi, eldekilerle ne kadar oluyorsa o kadar oynayacak takım karıştırmayın ortalığı" diye. biz de ona göre hareket edeceğiz. ama diğer türlü şu andaki davranışları aleni yalan söylemek oluyor forvet transferinde olduğu gibi. "alan'ın menajerine ve kulübüne çok teşekkür ederiz çok güzel ağırladılar bizi" diye açıklama yaparken transfere giden yönetici, resmi site aynı anlarda "profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri" açıklaması yapar, gerçeği öğreniriz ki senin tamamen yeteneksizliğinden (transferler için uğraşan yönetici için söylüyorum kim üzerine alınıyorsa) işi bağlasın diye götürdüğün menajer oyuncuyu dövsün!

    evet, bariyer tabi. hı hı umulmadık falan.

    "beceremiyoruz biz bırakalım" demenin erdem olduğunu siz anlayana kadar galatasaray ne kadar kaybedecek biz bunun hesabındayız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın