resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 420
    ömer, feghouli, jimmy, arda, emre kılınç maşallah hepsini orta saha iç oyuncusuna çeviriyorsunuz kanatda dinamik adam lazım diyip orta sahayı bunlara emanet ediyorsunuz :) ömer bayram harici hiçbirinin orta saha oynamaması gerekiyor. sürekli bir hızlı kanat oyuncusu örneği veriyorsunuz ama geçen sene ilk yarıda kötü futbol oynamamızın sebebi feghouli babel kanatları değildi. geçen sene ilk yarıdaki takım 2 gün üst üste antrenman yapamadı babel hariç ön bölgenin hiçbiri kamp görmedi bekler yaşlıydı tamamen kadro planlaması ve transfer zamanları hatalıydı. bir sürüde sakatlık yaşadık.

    ağzımızda tat bırakan 2011-2013 arası 4-4-2sinde kanatlar emre çolak ve engin baytardı. geçen sene ikinci yarıda onyekuru olmadan başladığımız o seride kanatlar feghouli ve ömerdi. rodrigues, bruma ve onyekuru hepsi takımımıza çok iyi katkı sağladı ama hızlı kanat oyuncusu kesinlikle olmalı kafasından vazgeçmemiz lazım özellikle beklerimiz omar ve saracchi iken. feghouli, emre, arda, oğulcan gayet götürebilir bizi yeterki sistem oynayalım.

    son zamanlarda ligi domine eden takımların kanat oyuncularına bakalım.

    2012 galatasaray engin baytar, emre çolak
    2014 fenerbahçe kuyt, sow
    2016 beşiktaş quaresma, olcay

    hangisinin kanatları pır pır uçan kaçan seviyede ? üstelik bu takımlar hucüm presinide muazzam uyguluyordu. öyle ahım şahım bir hızlarıda yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın