• 3360
    sunu duzeltmek gerekir ki orta saha transferi yapamadigi donem 1 ay 2 ay degildir. 1 yil, 2 transfer donemidir.

    soyle anlatalim. gecen sene eylul ayinda en son mario lemina da geldikten sonra, seri, nzonzi ve lemina'dan olusan orta saha uclumuzun tamaminin kiralik oldugunu gorduk.

    kiralik demek belirli bir sure icin senin olan urun demektir. yani senin degildir. kira sozlesmesi suresi boyunca kullanim hakki sendedir. kira sozlesmesi suresi sona erdiginde urun sahibi senin bunu tekrar kullanmana izin verip vermemekte tek tarafli soz sahibidir. bu nedenle, 1 sene boyunca kiralik urunlerin elinde oldugu bir yapiyi kullansan bile sonrasini dusunup, sahibi olmadigin urunlerin yerini doldurman gerekmektedir.

    iste tam da burada galatasaray'da transfer bitmez cumlesinin nasil dogru sekilde kullanilabilecegi karsina cikiyor. transfer bitmez cunku 1 sene sonunda senin olmayacagini bildigin urunlerin yerini, hazir yol yakinken doldurman gerekir. gerekir ki hocanin transferlerin kampa yetismesi ve onemli bir sezon oncesi hazirlik gecirme talebini karsilayabil.

    ne var ki, gorunen koye kilavuz aramayla mesgul transfer komitemiz, koca bir seneyi pasif sekilde gecirmis ve takimin eksiklerini goz gore gore tamamlamamistir.

    bu nedenle elestirilerimizi ne transfer hedeflerini yazdigi icin gazetecilere ne de son anda fiyat yukselten diger kuluplere yukleyemeyiz. sorumlu tektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın