• 25023
    2,3,4,6,8 ve 11 numaralı formaları boşta olan takımdır. bunun yanı sıra omar, sekidika'nın 28 numaralı, oğulcan ise yunus'un 17 numaralı formasını almış.

    ekleme:

    buradan takımın kadrosu ve fatih hoca'nın yapısına dayanarak bazı yorumlarda bulunarak devam etmek istiyorum.

    aslında kadro hemen hemen belli gibi. tek bilinmez orta sahadaki 2 oyuncu. marcao giderse bir de marcao'nun yerine kimin alınacağı.

    arda bir kere kesin ilk 11'de. herkes için "acaba mı?" diyebilirsiniz ama arda kaptan olarak ilk 11'de olacak. bu kaçınılmaz. nasıl oynadığı ya da oynayacağından tamamen bağımsız olarak bu böyle. bunu kabul edelim.

    feghouli kalırsa onun da ilk 11'deki yeri garanti gibi. hoca yıldız oyuncu seviyor. muhtemelen soso'yu, 19/20 sezonunun ilk yarısındaki belhanda krizi gibi bir kriz yaşayana kadar oynatacaktır. umarım böyle bir kriz yaşamayız.

    falcao da banko diye düşünüyorum. tabii son anda gidesi tutmazsa.

    emre kılınç'ı da kesmeyecektir hoca çok ekstra bir durum olmadıkça. ancak yukarıdakiler kadar yeri garanti diyemem. umarım iyi bir performans gösterir ve hocanın gözüne girer.

    yani hücum hattımız şu şekilde olacak:

    falcao

    emre - arda - feghouli

    bu diziliş sadece tahmini. ara ara soso ortaya, emre sağa geçer. bence emre ortada oynamalı. içlerinden en dinamik ve defansif katkı verebilecek oyuncu o. bu diziliş 2 kanat 1 on numara değil de 3 tane ofansif orta saha gibi düşünülmeli aslında. kanat işi beklere kalacak. şu şekilde:

    cf

    amc - amc - amc

    çünkü içlerinde dinamik kanat oynayabilecek tek oyuncu emre. o da çok çok hızlı bir oyuncu değil.

    dediğim gibi orta saha soru işareti. buraya 2 adam yazmak gerekiyor. daha önce de söylediğim gibi 1 tanesi tecrübeli, diğeri genç olmalı. yukarıdaki 4'lü kesin olduğuna göre buraya seri'yi yazmak intihar gibi olur diye düşünüyorum. ama hocanın sanırım ilk tercihi seri. buraya 2 tane ileri geri oynayabilecek oyuncu lazım. mesela nakamba - coulibaly, lerma - coulibaly gibi. tempo, güç, direnç... buraya alınacak 2 adam çok çok kritik olacak.

    defansımız da hemen hemen belli:

    saracchi - marcao - luyindama - omar

    marcao, luyindama ya da her ikisi birden giderse buraya alınacak adamlar da belirsiz elbette. ama ben hocanın ikisini birden göndereceğini zannetmiyorum. göndermemeli de.

    kale de belirsiz açıkçası. hoca belli ki okan'a güvenmiyor. fatih de pek güven vermiyor. umarım söylendiği gibi muslera 10'ncu haftadan sonra oynamaya başlar da bu sıkıntımız son bulur.

    bunun dışında özellikle kerem aktürkoğlu'nu çok övüyorlar. umarım dedikleri gibi aradan sıyrılıp formayı kapabilir. yetenekli ve daha önemlisi akıllı bir oyunu gibi duruyor. ama, matah olmasa da, süper lig farklı bir seviye. en azından sertlik ve mücadele açısından. bunun üstesinden gelebilirse yukarıda yazdığımız dörtlüden bir tanesini kesebilir. ama hangisini, onu bilemiyorum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın