• 24
    iyi: soso
    top ayağındayken mevcut takımda formsuz olduğu ilk dönemlerinde bile en güvendiğim futbolcu. diğer kanatta bir pırpır olunca rodrigues'i bile yıldız yaptı gomis ile birlikte tabii belhanda'nında katkısı vardır.

    kötü: belhanda
    varlığı yakıyor yokluğu yok ediyor, ilginç bir adam. aslında maaş-performans dengesizliği var. ikili mücadeleye girmez diyemezsin çoğu maçta sürekli ikili mücadele içinde, ofansif olarak 2017-18 sezonunda takımın en çok çalım atan oyuncusu... neden bu adam istenmiyor çünkü dengesiz. ben yıllık 3 milyon euro verdiğim adamın saçma salak bir kırmızı kartla beni bir kişi eksik bırakmasına tahammül edemem.

    çirkin: babel
    şenol güneş'in dünya futboluna attığı en büyük kazıktır. beşiktaş'a gelen kadar oldum olası hiç bir takımda(kasımpaşa'da bile) beğenmedim. ama beşiktaş'ta şenol hoca öyle güzel parlattı ki adamı önce hollanda milli takımı, sonra fulham dahada sonra biz bu herifi aldık. hatta ajax bile o dönemki performansına kanarak aldı ve chelsea, real madrid, juventus, tottenham'a deplasmanda kök söktüren takım getafe karşısında dondu kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın