resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 475
    (bkz: #292374) bu entry ile başlayalım kendisi hakkındaki fikirlerimi belirtmeye..

    bahsedilen futbolcu 12 yıl boyunca* la liga'da forma giymiş, a.madrid'in iyi gününde, kötü gününde kaleyi korumuştıur. şimdi böyle bir tecrübeyi kurban ilan ediyoruz. daha yarım sezon oynayan oyuncu için gönderilsin deniyor. burası afedersiniz ama babanızın çiftliği değil, ortada bir sistem var ve sistemin başlangıcı olan kale için kadrodaki en uygun isim gönderilsin deniyor, olacak iş değil.

    aykut ve ufuk ikilisi olsun diyenler, avrupa'da aykut ve ufuk ikilisinin göstereceği performansa tecrübesizliklerini düşünmemiş olacaklar ki anında kefil olmuşlar sanki. durun iki soluklanın hele, kewell gitmesin diye leo franco gitmeliymiş?? tamam ben de kewell'ı seviyorum, tüm taraftarın kendisi hakkındaki duyguları belli fakat biraz da olaya gerçekçi bakmamız gerekecek sanırsam. bir yanda önündeki defans hattı ancak yarım sezonun sonunda düzelme imkanı bulmuş bir kaleci-üstelik daha defansın yeni haliyle sadece 1 maç yaptı-,diğer yandan sakat ve maalesef sezonu kapayan bir kewell.-üstelik 2,5 m euro rakamında ısrarcı ve 32 yaşına gelmiş-

    duygusallığı bırakın, mantığınız ön planda bulunsun, hangisini seçerdiniz, leo franco'ya küfretmek yerine ona bir şans verip avrupa maçlarında onun tecrübesinden faydalanmayı değil mi?..
App Store'dan indirin Google Play'den alın