resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 466
    dos santos'un gelişiyle yabancı kontejyanında açılması gereken boşluk, büyük ihtimal kendisinin gönderilmesiyle sağlanacak görünmektedir. şöyle ki galatasaray yönetimi kewell'ın kadroya katkısının yanı sıra, gerek taraftar tepkisi gerek tüm türkiye'de kewell'a olan sempatiyi göz önüne alırak, kewell ile yolları ayırmak istemeyecektir. söz konusu olan nonda mı gidecek acaba düşünceleri ise şöyle çürüyebilir: nonda as kadroda ya da ikinci yarının ortasında oyuna sokulmak için yedek olarak* bu kadroda bulunur.
    yedek kalecilerimize bakarsak, ortada her ne kadar aşırı eleştirilse de bir aykut seçeneği var. onun da bu kadar abartı eleştirilmesi hatalarına tahammülsüzlük, yabancı olmamasından kaynaklı diye düşünüyorum. ve bir de son zamanlarda herkesin dikkatini çeken sempatisini belki güvenini kazanmaya başlayan ufuk ceylan var. son zamanlarda ikisinin kalede denenmesi sahneye konulması belki bunlardandır, diye düşünüyor insan. bütün bunları göz önünde bulundurarak; galatasaray yönetiminin yabancı kontejyanında açması gereken yeri en az tepki toplayacak, en doğru gelen yolla leo'nun gönderilmesi olarak seçecek gibi görünmektedir.*

    ekleme: sadece bakış açısı olduğunu açık yazmam gerekiyor sanırım. varsayım yapılan bu entry'de sözü geçen leo'nun gönderilmesi, en azından bu sezon için kiralanması manasındadır. zira sezon sonunda yabancı kontejyanı yeniden değerlendirilir. elbette ki, sözleşmesi göz önünde bulundurularak temelli gönderilmesi çok mümkün görünmeyip, bunda ödenecek tazminat hesaba katılmıştır.
    ve bu entry leo gitsin amaçlı değil, konuşulmayan bir ihtimali göz önüne almak amaçlıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın