• 3316
    kendilerini savunmak için bazen fikirler bazen beyanlar 180 derece ters dönüyor sözlüğümüzde.

    şimdi yönetimi eleştirenlere karşı genel bir argüman var: kardeşim para mı var, ffp var, limit var. fenerbahçe yapıyor diye biz de mi yapalım

    şimdi öncelikle burada limitler açıklandığında bayram edildi. bizim limitin de fenerle uzaktan yakından alakası yok. ama olur da bu sene şampiyon olamazsak seneye belki ondan da daha az olucaz. şimdi yönetim için diyorlar ki, bonservis veremiyoruz bu gariban adamlar ne yapsın, neden kızıyorsunuz şımarıklar!!?!?!?

    (bkz: #2939130) yahu bugün bunun olacağını ve akabinde böyle savunulacağını bildiğimiz için bas bas bağırdık burada. seni isteyen, galatasaraylı, yabancı sınırı geliyorken yerli, hocanın istediği, ffp varken bedava, geçen senenin star adamı. almadın abi. almadın. 200 bin euro fazla için dediğine göre. o gün 'bak hocam 200 bin euro için şimdi ezeli rakibimize topçu kaptirıyoruz, sonra ya daha çok para harcıcaz ya hiç kimseyi alamıcaz' diyen de ofsayt yağmuruna tutuldu. ilkemiz varmış, ondan fazla veremezmişiz. niye hocam? demek ki ilken yanlış. zaman yönetimi haksız çıkardı işte. mert hakan'ın sözünü tutmadığı yönetimin beyanı, yönetim de tam tersini diyor. adam fenere gidince biz adama cephe aldık, taragtar bunu yapar;bunda hiç sorun yok. ama yönetimin böyle irrasyonel davranma hakkı yok. yok yani. birini alamadılar mı ya vazgeçtik diyor ya sözünden caydı diyorlar. e yaşıyoruz bunu işte tekrar tekrar. mert hakan'ı çok uzattım hadi o da olmadi. kasada da bonservislik para yok. sen oyuncu satmak için naptın? naptın ben söyleyeyim. bütün oyuncularını kötüledin. zamanında gomis'e yaptığın gibi, diagne'ye yaptığın gibi. taraftarın önüne attın. koskoca galatasaray yönetiminin satış stratejisi itibar suikastliği. gomis paragözdü, diagne şımarık, mert halan sözünden cayan bir hain, e belhamda zaten şeytan. yönetimi savunmak için belhanda'yı kim alsın insanlar salak mı yazıyorlar. yav 12 ay önce 10 milyon teklif geldi???

    en son bunu da soylemeden geçemeyeceğim. bunca yanlışi terim yapsa savunsak; 7 sayfa biat kelimesi okurduk. başkanı savunmak için; daha kanlı canlı a takımda görmediğimiz bartuğ ve atalay'ı da dahil edip rotasyon yeterli orta saha için deniliyor. yani biraz çıldırdım yazarken ama bazen ne desek boş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın