• 3310
    2018 ocak ayından beri galatasaray'ın başında olan yönetim.

    2017-18 devre arası transfer döneminde, hoca imza töreninden beri sol ayaklı sol bek demesine rağmen sol bek bulamamış, hoca kendi networkuyle nagatomo'yu getirmişti.

    2018-19 yaz transfer döneminde ligin gol kralı gomis 6m€ gibi komik bir rakama satıldı. hadi satışına ve fiyata bir şey demeyelim. ama yerine kimse alınmadı. son yılların idari anlamda en büyük skandalına imza atılmış oldu. bir hayalim var diyen hoca şampiyonlar ligine forvetsiz çıkmak zorunda kaldı.

    2018-19 ara transfer döneminde 1 ay çin dolaşıldı. alan, pato derken ziyaretler yapıldı, çok güzel misafirperverlik örnekleri sunuldu. bitime saniyeler kala iki sokak aşağıdaki diagne'ye 13m€ verildi.

    2019-20 yaz transfer döneminde o diagne satılacaktı. satılamadı. ücreti ödenip kiralandı. alım konusunda kağıt üzerinde oldukça iyi bir kadro kuruldu. ama yine tüm yaz falcao ile uğraşıldı. transferler son güne kaldı. takım beraber kamp dahi yapamadı. ki hoca bugünlerde oldukça iyi paralara satılan vedat muriç'i önceliği yapmıştı.

    2019-20 ara transfer döneminde galatasaray'ın as stoperi luyindama sakatlanmış, takım stoper pozisyonunda eksikti. stoper transferi herkesin "kesin olur" dediği bir konuydu. olmadı. ona rağmen takım, donk-marcao ikilisi ile virüs çıkana kadar son yılların en iyi futbolunu oynadı.

    2020-21 yaz transfer döneminde ilgisizlik sebebiyle mert hakan elden kaçtı. emre kılınç duruş sergilediği için ön ödeme günü geçmiş olmasına rağmen sözünde durdu. ancak yine bir yönetim eksikliği ile bedava bir orta saha oyuncusu elden kaçmıştı. çok komik paraya elden kaçan diğer isim kaan ayhan oldu. hala kağıt üzerinde rakiplerinden önde bir kadrosu var galatasaray'ın. hemde fazlasıyla önde. ama ligin başlamasına 2 hafta kala, ne belhanda ve babel satıldı; ne de alınması gereken 3 orta sahadan biri alındı.

    sportif anlamda bilgi birikimi eksik olan, 1-2 kişi değil bütünüyle futboldan anlamayan, hocanın vizyon ve ideallerine ayak uyduramayan bir yönetim var. bizleri dursun özbek yönetiminden kurtardığınız için sizle teşekkürü hep borç bileceğim ancak bizi de sizden kurtaracak birilerinin çıkma vakti geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın