• 3312
    açıklamaları ve eylemlerinden ötürü kimsenin sinirlenmemesi gereken yönetim. gülün geçin arkadaşlar ben artık öyle yapıyorum. abdurrahim albayrak beyin süper lig fikstür çekimi sonrası açıklamalarını dinledim. kimse aptal değil.

    ne taraftar, ne de pandemi sonrası oluşacak olası gelirleri, riva'dan gelecek parayı, kalkacak ffp dolayısıyla başkanlık koltuğunu aç kurt gibi bekleyen liseliler.

    aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallıktır. galatasarayı yönetenler geçen sene ilk yarının 24 puanla puanla bitirilmesi yüzünden şampiyonluğun kaçtığının farkında değilse, gene ilk yarıyı çöpe atıyorsa kendi bilir. bir sonraki sezon götünde tenekeyle görevden uzaklaştırılır. burası fenerbahçe değil, biat yok, kimse 20 sene yöneticilik yada başkanlıkta yapamaz burada.

    aynen abdurrahim beyin bugün dediği gibi daha transferin bitmesine 50 gün var. 50 gün sonra alacakları orta sahanın hayrını görüp, aralık-ocak ayı gibi verim alırlar inşallah.

    bakın dibe vurduğumuz, acil suretle karnemizi düzeltmemiz gereken avrupa kupası maçların da bu 50 gün içerisinde başlayacağı konusundan bahsetmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın