• 3306
    yönetimin transfer beceriksizliğinden dem vuranlar arasında, geçen sezon yapılan transferlerden sonra takımın transfermarkt değerini hesaplayıp; "boşuna maç yapmaya gerek yok kupamızı getirin" diyen kitleden bir çok kişi vardır. aynı güruh lig başladıktan sonra, özellikle ilk dönem ortalarından ikinci yarının başlarına kadar ki dönem ile pandemi arası sonrasında, uzun uzun kiralık oyuncu çokluğunun zararlarını anlatmıştır. fakültedeki ilk iktisat dersinde hoca iktisatçı diye kime derler diye sormuştu sınıfa. birçok yanıt geldi ama kimse hocanın aklındaki cevabı veremedi. iktisatçı dedi hoca, dün öngördüğü şeylerin bugün neden gerçekleşmediğini yarın en güzel şekilde açıklayacak kişidir. iktisatçı hiç yanılmaz. anlaşılan o ki "bağzı" taraftarlar ile çok benzeşirler.

    benim gördüğüm kadarıyla ünal aysal dönemi dahil son yılların en iyi yönetimidir. yanlışları, eksikleri elbette vardır ve elbette ki eleştirileceklerdir. ancak eleştirenlerin arasında galatasarayın menfaatini düşünen pek çok taraftar olduğu gibi,
    kendi çıkarları uğruna, fatih hoca ile yönetimin arasını açıp hem hocayı hem yönetimi kulüpten göndermeye çalışan rant odakları ile galatasaray spor kulübü yönetiminin mali yönden ibra edilmemesini sosyal medyaya attıkları zafer pozu ile kutlayan soytarılar da bulunmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın