• 3294
    bütün bu transfer konularında tüm suçu bu yönetime atmanın haksızlık olduğunu düşünüyorum açıkçası.

    en başa saracak olursak verilen ffp cezasının hayatımızı ızdıraba çevireceği zaten belliydi. bu ceza yerine avrupa kupalarına katılamama cezası gelseydi bizim yerimize fenerbahçe katılacaktı ve bu bizim için felaket olurdu.

    satmadan alamazsın cezası geldiğinde kadronun yüksek maaşlı nispeten yaşlı ve çaptan düşmüş oyuncu grubu bulunuyordu. bunun eninde sonunda bize sorun yaratacağı herkes tarafından kabul ediliyordu. şimdi burada kadronun renovasyonu için iki seçenek vardı.

    ya kazandığımız kısıtlı bonservis paraları ile genç scout transferleri yapıp riske gireceğiz. ya da kiralık geçici transferler ile sezon sezon ilerleyerek ffpyi geçiştirmek.

    biz burada ikinci ve nispeten garanti yolu seçtik. bunun nedeninin hem yönetimin hem de fatih hocanın kendini kanıtlaması için garanti başarıyı seçmesini gösterebiliriz.

    tabi işler her zaman istendiği gibi gitmedi geçtiğimiz 2019 - 2020 sezonunda kadro planlama hatası, sakatlık ve pandemi sürecinin etkisiyle ligi inanılmaz kötü bir yerde bitirdik. maalesef bu süreçte çok büyük para harcamamıza rağmen hiç bir oyuncumuzu da geliştiremedik. bunun yanında vergi, döviz kuru ve yayın geliri sorunları ile de beraber ortada inanılmaz bir mali felaket çıktı.

    sonuç olarak ben bu sonucun tamamının sırf transfer yapamıyor diye yönetime yıkılmasına karşıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın