• 3291
    fenerbahçe'nin şampiyon olması için gelen telkin nedeniyle transfer yapılmadığından tutun satış yapmayı becermiyorlara kadar enteresan eleştirilere muhatap edilen yönetim.

    galatasaray ne zaman satış yapmayı becerdi ben hatırlamıyorum. en büyük nedenlerinden biri en çok eleştiren taraftar bana göre.

    yahu taraftarın itin mabadına sokup çıkardığı adama kim niye milyonlarca euro gömsün. bu adamları sizin izlediğiniz kadar para vermesini istediğiniz adamlar izlemiyor mu?

    sürekli yazıyorum yine yazarım, geçen sene kurulan takıma çok iyi diyen, falcaonun kapısında yatan taraftar değil mi?

    çıkan her futbolcunun kendisini geç, berberine kadar sosyal medya hesabını taciz eden taraftar değil mi? hayır dünyanın başka ülkelerinde bu saçmalık var mı bilmiyorum da, aşırı saçma.

    o gitsin yerine kılıçdaroğlu mu gelecek geyiğine girmeyeceğim. görev süreleri tamamlanır, beğenilirse beğenilir, olmazsa güle güle denilir.

    hele ibra edilmemiş olma meselesine yine girmeyeyim. herkes her konuda uzman olduğu kadar bu konuda da uzman olmuş. ibra nedir, ne değildir, mali ibra idari ibra saçmalığı nedir, adnan polat hakkında verilen ibra edilmeme kararı ne olmuştur, mahkemenin verdiği tedbir kararı nedir bilen bilmeyen, bilmesine rağmen niyeti iyi olmayan yazıyor.

    para yok para. transfermiş. olursa olur olmazsa olmaz..

    divan kurulu görüşmeleri sızdırıldı, şimdi transfer gündemi üzerinden yürünüyor. ya başkan bırak git yönetimi falan ya da üç günlük transfer sarhoşluğu için koy mabadına rahvan gitsin de yap transferi. ceza yenirse yensin.

    bankalar birliği anlaşmanı da iptal et. euro üzerinden görünürde az bir faiz oranıyla çek bankalardan kredini. florya falam hepsini ipotek et, rivanın gelecek gelirlerini şimdiden temlik et. 5 sene sonra biz de menemen yeriz.

    borcu düşük göstermek için dernekle şunu bunu yapıyormuş yönetim. kaç defa açıklandı, hala aynı şeyler. yol yalansa yalan da demiyorlar. açıklama yapılıyor, güzel, kısa süre sonra aynı terane.

    bu adamlar kulübün parasını zimmetine mi geçirdi. bulun yerin dibine sokalım. ama borç gırtlağa gelmiş bir kulüpte o olmuyor bu olmuyor.

    osmanlı'nın son döneminde üç kuruşa muhtaç olmasına rağmen lüksünden vazgeçmeyen akıllıları andırıyorsunuz.

    terim'in şapkadan tavşan çıkarmasına da tavım. yönetim şöyle böyle, her olumlu şeyi terim yaptı he mi? takımın nefesinin son 30 dakikalara yetmemesi hep yönetimin suçu, son dakika gollerini hep yönetim yüzünden yedik.

    selçuk'u da yönetim oynattı, ardayı da yönetim aldı, döküm döküm dökülen feghouli ve belhandayı hep yönetim oynattı.

    sonra daö yönetiminin aldığı adamlarla şampiyon oluyormuşuz. mariano haricinde hepsinin götüne tenekeyi bağlayan bu taraftar.

    neyse daha bir şey demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın