• 3285
    transfer konusunda tarihin en kotu yonetimileri arasında girebilecek yonetim;
    geldikleri ilk donem
    - kendilerinden once alınmıs ndiaye yi sattılar yerine oyuncu bekledik ama alınmadı fatih terim sapkadan bu sozlukte gamsız, beceriksiz ilan edilmiş kadro dısı donku cıkardı ve sampiyon olduk
    - tamam dedik artık hersey yoluna girecek, cok maas istiyor diye, gittikten sonra karakteri sorgulanarak gomis gonderildi, forvet alacagız hem de iki tane denildi, alamadılar sezona erenle basladık
    - forvetsiz sezonun ilk yarısının sonlarına dogru bizzat albayrak cıkıp forvet tamam anlastık, transfer sezonu baslayınca imzalar atılacak dedi, tabiki oyle bir sey olmadı, son gune kadar patodur, alandır albayrakın gezi maceralarını dinledik, sonra son gun yine kendilerinden once alınmıs garry ve altyapıdan cıkan ozanı satarak diagneye dunyayı yatırdırlar.
    - sonra tamam artık acemilik gecti bu sezon tum transferler kampa yetisecek ihtiyaclar karsılanacak derken ne oldu?
    sayın albayrak sacma sapan bir fotograf cektirip medya ile paylastı sonra aylarca monaconun kapısında yatmak zorunda kaldık, bu arada yine banegayı almaya calısırken kendilerinden once gelen feranondoyu verdiler. bize de milletin arızalılarından bir kiralıklar takımı kaldı.
    - sonra devre arası geldi, eldeki arızaları biraz temizlediler, (babel , nzonzi) biraz takım toplanır gibi oldu,
    - sonra bu seneye geldik, bas bas anlasıldıgı servis edilen mert hakanı oyle ya da boyle fener aldı, sonra ilgilenildi ilgilenilmedi net olmayan mensahı besiktas aldı, sonra baskanın ilgileniyoruz dedigi leminayı hala alamadık, besiktas ile ilgili haberler cıkıyor.
    -simdi de gayri resmi haber kanallarından yonetim lige ortasahasız baslayacagız diyor. hemde 1 forvet eksigi gibi degil, en az 2 eksikle. oynaması konusulan feghouli ve omerin orta saha orjinli olmadıgı ve donkun da gecen yılı defansta gecirdigi dusunulursa aslında hic ortasaha ile baslatacaklar ligi.

    bu adamlar geldiginden beri aldıkları ve bizim faydalanabildigimiz adamlar bana gore;
    marcao, lyuindama, onyekuru, biraz da yoklukta adem onun dısında anlamlı katkı saglamıs olan bir transferleri yok.
    surekli belhanda ve feghouli uzeriden konusuluyor ama bu arkadasların kendi doneminde alıp da satabildikleri tek adam da yok.

    tarihin en rezil yonetimi dursun ozbek yonetiminin aldıgı oyuncuları sermaye ederek ve onların katkıları ile sampiyon olarak bugune geldiler. artık dusunun ne durumda bu yonetim futbolun yonetilmesi noktasında.

    simdi hala bazı iyi niyetli taraftarlar, bu yonetimin iyi ve ucuza birilerini alabilmesini birilerini baskalarını sattıgı paralara satabilmesini bekliyor.
    hatta su an ki kadronun kotu olmadıgını dusunuyor
    ama gercek su ki lige boyle baslarsak, gecen sezonki halimizden
    kalede 10 gomlek geride,
    ortasahada lemina-seri-nzonzi ye ragmen 10 gomlek geride olacagız, hic bir noktada da gecen sezondan daha iyi bir isim yok su an kadroda
    gecen sezon ne durumda oldugumuzu dusununce bu sezon hic baslamasa en guzeli olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın