• 3280
    ilk olarak hiçbir yönetimi savunan ve dursuncu mustafacı biri değilim. galatasarayı kim 1 adım öne taşırsa ona desteğimi veririm. ama bu yönetim tabiri caizse tek bildiği iş arkadan dolanmak. ne oyuncu satmayı bilirler ne almayı bilirler iyi bişey olunca hepsi paylaşım yapar kötü bişey olunca suçu hocaya atar. iddaa ediyorum fatih terim olmasaydı bu takım iki yıl şampiyon olamaz ve mustafa cengiz dursun özbek gibi küfür kıyamet gönderilirdi. fatih hocadan güzel ekmek yediler ona rağmen mayıs ayında seçimi kaybedecekler.

    yeni gelen yönetim mustafa cengizin arka tarafta yaptıkları bilanço oyunları aslında kar ettik gibi gösterirken dernek borçlarının nasıl arttığını gün yüzüne çıkartırsa asıl o zaman kıyamet patlayacak. mesela bu yönetimin bonusları saklaması rezalettir aslında 2.5 alan topçunun 3.5 kemiksiz aldığını öğrendiğimde başıma kaynar sular dökülmüştü. şimdi o oyuncuyu satmaya çalışıyoruz tabi o parayı kim verecekse artık. bunun gibi bir sürü futbolcu örneği sayarım mesela 5 lik oyuncumuzun 7.5 alması saklanması gibi veya 10 aldığımız adamın 3 bonservis bonusu olması gibi. her şey şeffaf olmalı şeffaflık kaybedildiği yerde sıkıntı başlar. dursun özbek çok kötü yönetti hatta deli paralar dağıtıyordu sağa sola ama en azından kap açıklamaları şeffaftı bilirdik kim ne bonus alıyor.

    dua etsinler bu yıl fatih hoca şampiyon yapsın gittikleri zaman ortam yumuşar ama bu oyuncu satma beceriksizliği ile orta saha alamamalarıyla zorlu bir maraton bizi bekliyor. abdurrahim albayrak zaman zaman kasa kolaylığı ve devlet işlerinde ilişkilerini kullanmasa cidden bu yönetim ve galatasaray vahim haldeydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın