• 489
    2 as orta saha 1 tane de kanat oyuncusu alarak acilen kapatmamız gereken sezondur.

    neden inatla ve ısrarla, bu kadar sıkışık durumdayken "genç oyuncu alalım da alalım, geleceğe yatırım yapalım da yapalım" sevdasına düşüldüğünü anlamıyorum. alamıyoruz kardeşim. ffp'ye gelmeden daha kulüpte para yok. kombineler satılmıyor. yayıncı kuruluş ödeme yapmamak için 40 takla atıyor. avrupa geliri yok. oyunculara eşşek yüküyle maaş veren eski ve mevcut yönetim* nedeniyle satış da yapamıyoruz. euro almış başı gitmiş.

    kardeşim zamanı mı şimdi gençleşme operasyonunun? bu seneye mi kıstı? kirala işte seri ve lemina'yı; konuyu kapat. sonrasına fırsat çıkarsa, satış yaparsan alırsın genç oyuncu. sen bu seneyi kurtarmadan gelecek seneleri filan kurtaramazsın. durumumuz bu. seneye ffp bitiyor. şampiyon ya da en kötü ikinci olabilirsek ve şampiyonlar ligi'ne kendimizi atabilirsek mali olarak da rahat olacağız. o zaman işte al genç oyuncu. o zaman gençleştir takımı. o zaman geleceğe yatırım yap. bunun zamanı şimdi mi?

    seri ve lemina kabul etmiş işte maaşlarında indirimi de. daha ne istiyorsun? 1 sene geçirmişler seninle. takımı tanımışlar. ligi tanımışlar. eh fena de performans göstermemişler. tamam işte. kulüpleri de dünden razıdır, bakmayın siz.

    şimdi yine birileri kızacak ama bu olay tamamen fatih hoca'nın inadıdır. taktı kafaya bir kere. ama iş arda'ya gelince oyuncuların geleceğine yatırım filan havada kalıyor. donk'a şakkadanak 800 bin € yıllık maaş veriliyor. takkadanak belhanda ilk hazırlık maçının as kadrosuna yazılıyor. ama iş lemina'ya, seri'ye gelince "takımı gençleştirelim". hayır seri ve lemina yukarıdaki adamlardan da daha genç.

    zamansız işleri yapmak konusunda üstümüze yok. bu sene bütün saha dışı unsurlar fener lehine hareket edecek. bu çok bariz. bununla savaşabilmek için hatasız hareket etmemiz lazım. bu seneyi kaybedersek seneye yapılanma filan yapamayız. basar tff 100 milyon tl limiti, öyle bakakalırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın