• 137
    başlangıç olarak oldukça kullanışlı bir uygulama. herkesi teşvik etmeliyiz. burada yer alan içerikleri kaçak yollardan paylaşacak her kişiye tavrımız sert olmalıdır. herkes bu platrformu merak etmeli. bu proje gerçekten kulübün maddi imkanlarını güçlendirecek bir olay. günden güne daha çok gelişeceğini düşünüyorum.

    tahminimce kulübün kar olara en çok kazandığı işlerden olabilir, bahsettiğim durum oran. yanlış düşünüyor da olabilirim. eğer burada net kar en iyi konumda ise farklı şeyler düşünülebilir.

    herkesin maddi durumu elbette aynı değil. kulübe daha çok destek olmak isteyenler olacaktır. bence yapılması gereken mevcut üyelik rakamlarını alt sınır bir üyelik belirleyip kalan rakamı belirleme işini taraftara/üyelere bırakmalı. yıllık aboneliğe isteyen kişi 149,99 tl ile isteyen kişi ise 179,00 tl ile üye olmalı. böylelikle buradan daha fazla paralar kazanılmalı. bu farklı bir bakış açısı doğurur mu, bu bir yardım olur mu ya da bir bağış olur mu tartışılır. yine bizi diğerlerinden ayıran yapılan yardımın karşılığını almak olacak. bahsettiğim tüm senaryo bu iş kar olarak getirisi en yüksek iş ise.

    umarım kademe kademe 100 bin 300 bin 500 bin ardından milyon rakamlarını konuşacağımız üyeliklere ulaşırız. bu rakamları destekleyecek geliştirmeler ile beraber. gerçekten tebrik edilecek türden bir proje.
App Store'dan indirin Google Play'den alın