• 582
    2020-21 sezonunda çok sıkıntı çıkaracak, hatta şimdiden çıkarmaya başlamış virüs.

    2020-21 ucl ve uel eleme maçları başladı malumunuz. ucl'de ön eleme turunda kosova ekibi drita ile kuzey irlanda ekibi linfield arasında oynanması gereken maç kosova ekibinde virüslü oyuncular çıkınca ertelendi. yöneticiler bütün takımı karantinaya alınca linfield hükmen galip sayıldı. varan 1!

    ucl 1. eleme turunda faroe ekibi ki ile slovakya ekibi bratislava maçı da bratislava'da 8 virüslü futbolcu çıkınca ertelendi. bratislava genç takımla çıkma kararı aldı ama o ekipte de virüslü oyuncu çıktı. maç iptal, faroe ekibi hükmen galip(henüz resmi açıklama yok ama)

    uel preliminary turda tre penne(san marino) ile gjilani(kosova, yine) arasındaki maç kosova ekibinde virüs çıkınca 1 gün ertelendi, oyuncu karantinaya alınmış falan, maç oynandı ertesi gün. lincoln red(cebelitarık)-pristina(kosova :d) maçı pristina ekibinde vakalar çıkınca 18 ağustos'tan 22 ağustos'a alındı, deplasman ekibi maça gelmedi. maç iptal edildi.

    daha sezon yeni başladı bu kadar olay oldu. sezon içinde neler olacak merakla bekliyorum. büyük takımlar bu problemleri yaşarsa ne olacak, acımadan hükmen mağlubiyetler verilecek mi? bu kadar sıkışık fikstürde nereye koyacaklar maçları?

    bizim ligde bu olursa yine aynı şekilde ne olacak? sorular sorular...
App Store'dan indirin Google Play'den alın