• 217
    galatasaray cafe crown olduktan sonra ya da bir başka deyişle son 5 senenin point guard mevkisine alınmış yabancılara bir göz atalım.

    2009 - 2010: darius washington
    2008 - 2009: marshall strickland, rashid atkins
    2007 - 2008: dee brown
    2006 - 2007: gerald fitch
    2005 - 2006: malik dixon

    muhtemelen farkettiniz. senelerdir 1 numara mevkisine illa ki abd'li oyuncu alıyoruz. tamam anladık zenci oyuncu seviyorsunuz ama allah aşkına aldığınız adamların hangisi istediğimiz performansı verdi. dixon ve fitch sayı kralıydı diyenler olacak ama tek bir oyuncuya bakan, darüşşafaka veya casa ted tarzı ligin dibine bakan takım istemiyoruz ki biz. anlamıyorum şu abd'li kısa oyuncu aşkını. dee brown döneminde takımdaki diğer dört yabancıyla şahane bir uyum yakalandı doğru. ama dee arada saçmalayıp takımı yakabiliyordu.

    şahane takım kurmuşsun, birbiriyle anlaşan jasaitis, wilkinson, rancik gibi adamların var. gel gör ki takımın lideri konumundaki - bana göre - en önemli pozisyona canı sıkılınca 3 kişinin arasına dalan, saçma sapan tercihler yapan washington'u alıyorsun. olmuyor böyle. evren'i veya murat'ı bir numaraya kaydırmak zorunda kalıyoruz d - wash sapıtınca. pg yedeğin can akın'ki ona değinmiştim bir ara. sinirimi bozuyor.(bkz: #288325)

    diyeceğim şu ki darius washington gitsin daçka'ya, mersin'e sayı kralı bile olabiliecek potansiyeli var. ama bizim takıma lazım olan sayı kralı bir pg değil, takımın oturmuş bütün parçalarını çalıştıracak, kumanda edicek bir pg. bu point guard'ı ise abd'den bulamayız. avrupa'ya bakmamız lazım.

    iyi akşamlar. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın