• 3270
    su ana kadar alınamayan oyuncular, yapılamayan hamleler icin surekli kendileri de, sorgusuz sualsiz destekcisi olan grup da dıs mihrakları sucluyor, bu da bana ulkenin kendisini hatırlatıyor.
    baktıgınızda bir oyuncu alamayınca ya oyuncu karaktersiz, ya yoneticisi fanatik baska takımlı, kurumlar galatasaraya karsı, tum anadolu takımları galatasaraya karsı,
    bunlarda belirli oranda gerceklik payı var ama surekli madur edebiyatı ile bir yere de varamayız, biz bu doneme kadar da kimse galatasaraylı degildi ama istedigimizi yapabiliyorduk, su an surekli dıs mihraklar engel biz de magduruz.
    baskan ya da yonetim olmanın olayı zaten varsa da bu dıs mihrakların engellerini bir sekilde ortadan kaldırmak ya da onların tarafını degistirmektir. yoksa zaten yonetimin bir hukmu yok, birileri secilip geliyorsa digerlerinden fark yarataması beklendigi icindir.
    ozet olarak su an durum su; oyuncu satamıyoruz herkes catır catır satarken - magduruz ozbek kotu kontrat yapmıs ( babeli, falcao yu kim aldıysa artık)
    turkiyeden oyuncu alamıyoruz, tum istedigimiz oyuncular karaktersiz ya da yoneticileri fanatik baska takımlı,
    yurtdısından oyuncu alamıyoruz para yok...
    bu durumda ben de bunlara cozum bilmiyorum, yonetim de cozum bilmiyor ama aramızda bir fark olması gerekmez mi ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın