• 3263
    hiçbir takıma futbolcu kaptırmamış yönetimdir. sadece 3 kuruşluk futbolcuya sırf rakip de istiyor diye 5 kuruş vermemişlerdir.

    muriqi transferi tamamen hasan kartal'ın karakterinden yatmıştır. vedat'ın bizi istediği de bilinen bir gerçekti. mert hakan transferi yine kulübün kasasını düşünerek vazgeçilmiştir. yoksa kolay 2 milyon imza parası verip 4 yıllık milyonları bir futbolcuya bağlamak. mesela şuan uğraşıyoruz bazılarını göndermek için maaş yükünden dolayı. mensah da aynı şekilde. lemina konusunun detayları henüz ortada değil oyuncu bir yere gitmiş de değil o yüzden bir şey diyemiyorum.

    transfer konusunda evet iyi değiller. bu biraz taraftardan biraz kendilerinden biraz da ülke ekonomisi ve ffp anlaşmasından kaynaklanıyor.

    taraftar direkt yönetimi harcamak için fırsat kolluyor. konuşuyorlar niye konuştun, konuşmuyorlar korkak, transfer yapıyorlar bu nasıl transfer yapmıyorlar neden transfer yok, para saçsalar bu oyunculara bu paralar verilir mi saçmasalar çalım yiyorlar. kendilerine gelirsek transfer dönemlerinde çok fazla paniğe düşüyorlar. medyadan özellikle sosyal medyadan çok fazla etkileniyorlar. transfer dönemlerinde medya ile iletişimi kesmeleri gerek. oyuncuya imza attırmadan fotoğraf çektirmeler hakkında konuşmalar biraz amatöre kaçıyor.

    diğer sebep ise ffp büyük engel önümüzde. ancak daha büyük engel ülke ekonomisinin çökmüş olması. 8,64 olan bir avro kuru var malesef. bu da çok zora düşürüyor bizi. biz de diğer kulüpler gibi ayağımızı yorgandan çok daha uzun uzatabiliriz ancak bu ileride bizi daha da kötü duruma düşürür.

    yaptıkları transferleri ben beğeniyorum. ucuz maliyete iyi futbolcular alıyorlar. oyuncu satma kısmı biraz sorunlu. bunda kendilerinin elbette zaafı var ancak zamanında yapılmış sözleşmeler eli kolu bağlıyor.

    başarılı bulmuyor olabilirsiniz kendi adıma ben kendilerinden memnunum. 17 kulüp bir olmuş biz yükselmeyelim diye her şeyi yapıyor. 3 senedir hükümet eliyle malum takım şampiyon olsun diye neler yapıldığını da biliyoruz. karşı tarafın şımarık çocuğu da aile gücünü kullanarak medya ile nasıl manipülasyon yaptığının da farkında olmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın