• 433
    zaten rezalet geçen bir önceki sezonun ardından resmen taraftara daha sezon başlamadan kan kusturmuş ve önümüzdeki sezonun da fragmanını göstermiş dönemdir.
    konu mert hakan, mensah, lemina konusu değil. üçünün de alınmamasına ben sevindim bile diyebilirim. ilk ikisinden kazık yemedik üçüncüsü de ne zaman sakatlanacak diye beklemekten kurtulduk biraz da bjkliler yüreği ağzında maç izlesin.
    benim derdim başka. takımın eksiği belli ben orta saha istiyorum, santrafor istiyorum diye bas bas bağırıyor. herkes orta saha diyor ama diagne manyaklıklara başlayıp falcao iki maçta bir sakatlanınca yine garibim adem'e kalacağız. orta saha ise artık rezalet boyutuna geldi. paran yoksa ona göre transfer yaparsın son dakikaya hem ucuz olsun hem kariyeri olsun az buçuk dersen elden düşme beklersin alıp alacağın lemina, andone olur senede 20 maç oynarsa öper başına koyarsın.
    tedariksiz hacete giden domala domala taş ararmış. kusura bakmayın ayıp oldu belki ama bizim transfer komitesini anlatan başka söz bulamadım. dünyada 3 futbolcu varmış gibi 1 aydır transfer yapmaya kalkarsan olacağı budur. sanki orta sahada mensah ile lemina'dan başka oyuncu yok. sen 10 kişiyle görüş, alamazsan başkasına geç kampa adamlarını yetiştir. mevzu para meselesi değil iddia ediyorum prekazi'ye söylesek bize kalitesi belli ligimizde iş görecek 2 tane genç sırp oyuncu bulur. ama biz hala denenmiş olmamışların peşindeyiz.
    hani renkdaşlar enseyi karartmayın falan diyorlar ama ben ne ile umutlanacağımı bilemiyorum maalesef...
App Store'dan indirin Google Play'den alın