• 3261
    güzel bir söz var; "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz."

    ben bıktım açıkçası sürekli bu yönetimin mensuplarını kameralar önünde açıklama yaparken görmekten.

    sosyal medya bir insanın görebileceği en mesnetsiz iddiaların atıldığı, irrasyonel davranış ve isteklerin sergilediği ve genelde bunların anonim olarak yapıldığı mecra. mesele başkanın bugün dediği gibi susmak veya cevap vermek değil. galatasaray spor kulübü başkanı mesnetsiz iddialara cevap yetiştirmek zorunda değildir. kimse niye cevap vermiyorsun diye hesapta soramaz. ki sosyal medya hesaplarından gelen talep, istek ve eleştirilere göre kulüpte yönetilmez.

    transfer döneminin başından beri sevgili başkan çıkıp bu kadar konuşacağına, şu takıma 2 as orta saha gelseydi çok daha muteber olurdu. kimse ağzını açamaz, açanda açtığı ile kalırdı.

    kendilerinin iyi niyetli olduğuna yürekten inanıyorum. ama aynı zamanda kendilerine yegâne tavsiyem bu kadar rasyonel ve şeffaf olmaya çalışmak yerine biraz daha pragmatist davranmaları. yoksa, umarım yanılırım ama, koltuklarında uzun süre kalamayacaklarını düşünüyorum.

    duruş, kuruş, bizi isteyen, bizim istediğimiz falan bunları geçip sonuç odaklı çalışmalarını kendilerine tavsiye ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın