• 3260
    galatasaray'da transfer bitmez saçmalığı sadece kendilerine ait değildir, son güne transfer bırakma işi sadece kendilerine özgü değildir ama omurgayı ve acil ihtiyaçları ya son güne ya da son günden de öteye bırakmayı alışkanlık haline getiren yönetimdir.
    bir kere de takımın omurgası kampa hazır olsun, fırsat transferleri olacak tabi de bunlar ekstra olsun.
    transferin son günü, ligin tekeri dönmüşken getirdiğin yıldız isimler sakatlıktan kurtulamıyor, fırsat transferinin hiçbir mantığı kalmıyor.
    anladık maliyetler, ekonomik durum, ffp'ye uyan galatasaray. madem böyle kısıtlarımız var daha planlı olmalıyız. alternatifler çok önceden belirlenmeli ve çok öncelerden hamleler hazır olmalı. böylelikle oyuncu pazarlığında elimiz daha güçlü olur.
    lemina'dan geçen sene ağzımız yandı, bu sezon öncesi zaten kısıtlı olan kampa erken gelecek ki sakatlık belasından uzak kalalım ama yok illa transfer bitmez saçmalığıyla sündür dur. sakatlık konusunda hassas olan isimlerin çok daha iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi şart değil mi?
    yapboz tahtasına dönen kadromuz uzun süreden beri ilk defa temel taşlar yerinde kalarak ufak değişikliklerle lige başlayabilirdi. stoper tandemini tuttuk, bekleri gençleştirdik, forvetler tamam, çok sayıda çizgi oyuncumuz da var. ortadaki oyuncular da kampa dahil olsa mayıs ayına hazırlıklar başlasın.
    kanada ve merkeze yönelik fırsat transferi de olursa işleyen sisteme eklersin.
    iyi niyetinden fazlasına sahip olmayan transfer sorumlusu abdürrahim albayrak'la böyle bir planlama olmaz tabi. çok iyi niyetli, her şeyini galatasaray'a veriyor, çok çalışıyor; peki sonuç?
App Store'dan indirin Google Play'den alın