• 3254
    geldiginden beri iletisim konusunda amatorce hareket eden yonetim. kendileri de farkinda olmasina ragmen 3 yildir bu konuda profesyonel bir yardim da almadilar.

    sayin baskan;

    1- galatasaray spor kulubu sosyal medyadaki 150-200 ergenin tepkileri ile yonetilmez.

    2- hakkinizda yazilan cizilen her seyi bu kadar da ciddiye almayin, her toplantida kendinizin aslinda ne kadar iyi bir yonetim oldugunuz ama buna ragmen nasil tepkiler aldiginiz ile ilgili dakikalarca aglamayin. bu kulubun milyonlarca taraftari var sokakta gorseniz muhatap olmayacaginiz insanlarin sosyal madyada yazdiklarini muhatap kabul etmeyi birakin artik.

    3- her transfer gorusmenizi en ufak ayrintisina kadar anlatmaktan vazgecin. yok mensah bizi aramis sonra abdurrahim kayseriyi aramis onlara besiktasi sormus bilmem ne. kimseye hicbir konuda hesap vermek zorunda degilsiniz. hicbir konuda aciklama yapmak zorunda da degilsiniz. mensah ya da mert hakan transferi ile ilgili gundemimizde olan oyunculardi ama sartlar bizim kriterlerimize uygun olmadigi icin vazgectik der keser atarsiniz. en ufak ayrintiya kadar anlatmaniz amatorlukten baska bir sey degil. lemina konusunda ne diye gundemimizde yok dersiniz? bir cok oyuncu ile gorusuyoruz diye gecistirin gitsin, basin her ayrintiyi bilmek zorunda mi?

    4- camia sene sonu siralamadaki yerinize gore hesap sorar aldiginiz ya da almadiginiz oyunculara gore degil. oyuncu rakibe gitti diye kendinizi bu kadar savunma pozisyonuna sokmayin

    5- sponsorluk anlasmalarinda soru alirken sadece transfer konusuluyor. sponsorlara sayginiz olsun. cok konusmak iatiyorsaniz gundem ile ilgili aciklama yapacaginiz baska toplanti duzenleyin. bu devirde sponsor bulmussunuz degerini bilin. toplantilari sponsorlari onurlandiracagini ve taraftar-sponsor iliskilerini nasil guclendirebileceginiz ile ilgili yapin. basindan konu disi soru kabul etmeyin.

    6- ekrana cok cikmaya basladiniz. yuzunuzu eskittiniz. artik soylediklerinizin bir anlami kalmiyor bu kadar konustukca. gecen seneki ali koc ne duruma dustu ise bu sene ayni yoldasiniz. az ama etkili konusun. her elestiriye siz cevap vermek zorunda degilsiniz.

    7- yusuf guney ve abdurrahim albayrak ile yapisik ucuzler gibi dolasmayi birakin. her transferde ucunuzu goruyoruz bir agirliginiz olsun. su kulube adam gibi bir iletisim uzmani mi sportif danisman mi getirirsiniz bilmem ama falcao, drogba ya da sneijder transfer edilmedigi muddetce her futbolcunun imza toreninde kendiniz boy gostermeyin.

    8- birinci maddeyi calisma masanizda her gun gorup okuyabileceginiz bir yere yapistirin.

    saygilarimla
App Store'dan indirin Google Play'den alın