• 3248
    bol bol ozlu soz soyleyen, surekli galatasarayın parasını korumaya calısan ama bir taraftan da carcur eden yonetim ( bkz: diagne, falcao, sener, jimmy vs)
    bir sezonu forvetsiz gecirdik, bir sezonu da ortasahasız gecirmeye yakınız sayelerinde. para yok dogru, ama parası olan rakip de yok ama bir sekilde cozuyorlar.
    kadromuz hala iyi kısmı kusura bakmayın da gariban avuntusu, defans 4lusu haricinde, ortasaha zaten yok, kanalarda emre haric performansına guvenebilecegimiz adam yok, sopayla kovalanan feghouli sag kanat icin en iyi alternatifin. forvetin kagıt ustunde super, ama 1 ay sonra forvette tek alternatifin adem olursa buna kim sasırır.
    hala niyetlerinde suphem yok ama yetkinlik olarak net gozukuyor ki galatasaray seviyesine yakın bile degiller
    en uzuldugum nokta da bazı taraftarların yapılan yanlıs transferleri taraftar baskısı ile yaptıklarını soyleyerek savunmaları;
    koskoca galatasaray yonetiminin bir stratejisi yok da taraftardan bu kadar etkileniyorsa kusura bakmasınlarda orada yerleri yok.
    taraftarı bugun dinlemezsin planını uygularsın, basarılı olursan zaten taraftar oncesini unutur basarısız olursan da kendi bacagından asılmıs olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın