• 3241
    mert hakan 1m euro fazla istedi diye suratına kapa, ardından şov yap, mensah'ı alıyorum diye tüm dünyanın gözü önünde lemina'yı istemiyoruz de, sırasıyla mensah elinde patlayıp, moder zora girip artık bilmediğimiz alternatifler de suya düşünce son çare olarak gördüğün, bedelsiz kiralayacağın, sen istemiyoruz diyene kadar profilinde galatasaray yazan lemina'yı da elinden kaçır ve müthiş finale geliyorum, tüm panikle ilk gördüğün eli ayağı tutan orta sahaya 5m euro bas.

    galatasaray kar mı etti şimdi? en başından geliyorum 1m euro daha verip kampın ilk günü saat 8'de floryanın kapısından bekleyecek mert hakan'ı almamak iyi mi oldu? seneye göstereceğim kendimi diyen, sıfır bedelle kiralayacağın lemina'yı küstürmek işine mi geldi?

    elinde liste olur. görüşmelerin bir yere gelmiştir. birinden vazgeçersen diğerinin önünde sözleşme hazır bekliyordur, o zaman istediğine istediğini dersin. ama senin b planın yok, programın yok, her girdiğin işi elini yüzüne bulaştıyorsun -ki artık bu tecrübe ile sabit, insan kendini biraz tanır- ne cesaretle gelecek adamları tersleyebiliyorsun. 1m euroya kuracağın orta sahayı şov uğruna 10m euro harcayınca çok mu iyi olacak yani? yöneticilik bu mu?

    takımın orta sahası bomboş. bugün kampta çalışıyor oyuncular, sistem kursan kuramazsın, çift kale maç yapayım dersen yapamazsın. hazırlık kampında diagne'nin attığı 50 golün, okan'ın yediği 100 golün önemi yok çünkü karşısındaki takımda orta saha yok. yani sen aslında hazırlanamıyorsun bile. bu mu yöneticilik? ilk gün alırsın koyarsın lemina'yı, mert hakan'ı ondan sonra mensah mı kovalıyorsun, moder mi alıyorsun ne yaparsan yap, galatasaray'da transfer bitmez diye şov yap.

    her geçen gün gözüme daha da aciz gözüken yönetim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın