• 24853
    2020-2021 sezonu öncesi orta sahası kara delik gibi bomboş olan bir takımdır. hala daha transfer söylentilerinde doğru düzgün bir orta saha ismi geçmemektedir. endişe verici bir durum. başkanın "transferin bitimine daha 1.5 ay var" söylemleri ise endişeyi daha da arttırıyor. sezonun 1.5 ay sonra açılacağını zannediyorlar galiba. rakiplerimiz eksik oldukları bölgeler için transferlerini agresif şekilde bitirirken bizim bu denli rahat oluyor oluşumuz düşündürücü.

    bunda hiçbir bilginin dışarı sızmaması da etkili elbette. yani öyle düşünmek istiyorum. umarım, gerçekten transfer ekibimiz gizli gizli görüşmelerini yürütüyordur. yok aksine çıkan lemina, seri, polonyalı oyuncular haberleri doğru, bunlar dışında hiçbir çalışmamız yoksa ve hala bu denli yavaşlarsa, ağırdan alıyorlarsa bu en korkunç senaryo. neyi bekliyorsunuz?

    görünen o ki her sene olduğu gibi yine bir bölgede transfersizlikten kaynaklı korkunç maçlar izleyeceğiz. yine devre arasını beklemek zorunda kalacağız. beni bir galatasaray taraftarı olarak rakiplerimizin transferleri değil yönetimimizin beceriksizliği korkutuyor. öyle ahım şahım bir beklentim yok sadece eksik olan bölgeye transfer istiyorum. 3. kaleci olacak 33 yaşındaki türkiye liginin en kötü kalecisine 4 milyon tl'lik korkunç piyangoyu güle oynayan veren yönetim umarım(!) orta saha transferi için 100 bin euro'nun 200 bin euro'nun peşine düşmemiştir. çünkü fatih öztürk'e verilen korkunç sözleşmeden sonra anlatacakları "galatasaray'ın parasını düşünüyoruz" hikayelerine inanacak halimiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın